Skocz do zawartości
  • 0
Luck3r

Kwadratowa Masakra 5 Pluginy

Pytanie

Luck3r    0
Witam!!!
Poszukuje paru pluginów takie jak na Kwadratowa Masakra 5. Najbardziej chodzi mi o zakładanie gildii która zmienia kolor nicków i daje cuboida 100x100. Drugim pluginem który mnie interesuje jest to że nie da się wyjść za wyznaczone pole i Cię cofa. Najlepiej aby plugin na gildie był spolszczony.
Z góry dziękuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
jakubasd    0

Pierwszy plugin jest autorskim pluginem stworzonym najprawdopodobniej specjalnie na serwer hardcore SKKF oraz lekko przerobiony na Kwadratową Masakrę 5. Drugi plugin to

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

.

Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem. :crazy:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Luck3r    0
A znacie jakiś podobny plugin na gildie który pobiera itemy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
kanzol    14

Hmm, mi się wydaje że takie możliwości dawał plugin "Factions". Ale spolszczyć, to spolszcz sam, nie wiemy jakie chcesz napisy i tak dalej.

Pozdrawiam, 

kanzol. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Luck3r    0

Wielkie dzięki!

Potrzebuję jeszcze tylko jednego pluginu który daje że po zabiciu jakiegoś gracza wypada jego głowa.

Zna ktoś taki plugin? 

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz na pytanie...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

• Podobna zawartość

• Przez melekhd
      Cześć!
      Mam pytanie do wszystkich co sie znaja na hostingach. Ktos wie dlaczego może, nie moge wgrac pluginow na hosting hostandplay na serwer za ktory zaplacilem 20 zł. Czy moze nie ma miejsca czy jak. Bylby ktos mi w stanie pomoc :D? Z gory dzieki
    • Przez jakubix202
      zna ktoś fajne pluginy na serwer miasto 1.12 ?- pojazdy firmy i tp 
    • Przez greses
      Pytanie może i głupie, ale w kwestii modowania Minecrafta jestem zielony.
      Grałem sobie ze znajomymi na prywatnym serwerze w gołego Minecrafta 1.9. Od czasu do czasu czytam o różnych ciekawych modach i dochodzę do wniosku, że fajnie byłoby coś takiego wgrać. Tylko że w zabawę ze znajomymi włożyłem sporo czasu, sporo już zbudowaliśmy. Poza tym, wolałbym grać na nowszej wersji, bo przez te lata trochę usprawnień wprowadzili.
      Czy chcąc grać na modach muszę zaczynać od początku, czy można je wgrać na już istniejący świat i grać dalej?  Czy w ogóle da się wgrać świat z wersji 1.9 na 1.12, dograć mody i ciągnąć rozgrywkę dalej bez żadnych problemów?

Ponieważ postanowiłem założyć własny serwer, zainteresowałem się też pluginami. Działają one po stronie serwera, ale czym właściwie różnią się od modów?

Mógłby ktoś co nieco wyjaśnić?
    • Przez adupl21
      Witam, szukam grupy 3-4 do tworzenia serwera typu survival/freebuild. Na początek myślę o 30-50 slotach, jeśli uda się rozwinąć serwer oczywiście będziemy powiększać liczbę slotów. Dodam że posiadałem jakieś 2 lata temu kilka serwerów cieszących się dosyć dużą popularnością, niedawno wróciłem do Minecraft'a dlatego muszę sobie cześć rzeczy przypomnieć. Chętni pisać pw

Wymagania: 
      najlepiej 15+
      discord
      sprawne mikro
      znajomość pluginów itp
  • Dodaj nową pozycję...