Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 4. Wyjaśnienia: Przyznaję się - zbudowałem ten... posąg na creativie. Zamierzałem go później usunąć, ale o tym zapomniałem. 5. Obietnica poprawy: Obiecuję, że już więcej nie..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 4. Wyjaśnienia: Przyznaję się - zbudowałem ten... posąg na creativie. Zamierzałem go później usunąć, ale o tym zapomniałem. 5. Obietnica poprawy: Obiecuję, że już więcej nie..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Dhevarn

Ban Dhevarna

Rekomendowane odpowiedzi

Dhevarn    0

1. Nick używany w grze: Dhevarn

2. Nick banującego: sqn_X_X

3. Link do swojej listy banów:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

4. Wyjaśnienia: Przyznaję się - zbudowałem ten... posąg na creativie. Zamierzałem go później usunąć, ale o tym zapomniałem.

5. Obietnica poprawy: Obiecuję, że już więcej nie będe tworzył takich budowli. Wszystkich, którzy poczuli się tym zgorszeni - przepraszam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Szychawu    0

To tylko Temp. Większośc po prostu czeka na koniec  :thumbsup: :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Drodzy gracze. Nie musicie się wypowiadać w takich tematach. W nich powinni pisać tylko zbanowani proszący o łaskę i ekipa serwera. Tyle w tym temacie. Myślę, że to się już z twojej strony nie powtórzy i nie będziesz takich rzeczy robił. Możesz ładnie budować, ale wstrzymaj się od takiego typu budowli, albo staraj się by nie wyszły one na światło dzienne. Odbanowany. Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...