Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. A to link do mojego : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Możecie sobie porównać daty ..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. A to link do mojego : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Możecie sobie porównać daty ..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Cinek121211

"KRADZIEŻ" KONTA MINECRAFT

Pytanie

Cinek121211    0

Witam !

Otóż znalazłem ostatnio na youtube jakieś konto o nazwie mojego konta minecraft, z moim skinem na avatarze. W filmach występuje w moim skinie ! To jest link do jego konta : 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

A to link do mojego : 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Możecie sobie porównać daty wrzucania filmów i zmiany skinów. Na całe szczęście mam swoje hasło do konta mc, więc on gra tylko na non-premium. Ale da się jakoś zablokować jego konto yt ? PROSZĘ O POMOC !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
ShookTea    15

O ile wiem, nie nastąpiła kradzież. Chcąc wymyślić sobie nick do gry, akurat trafił na taki posiadający skina... czyli twój. Na wszelki wypadek zmień sobie hasło na minecraft.net (o ile się da :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Cinek121211    0

Hasło zmieniłem, a co do konta yt z tą nazwą to napisałem już do niego prywatną wiadomość, jeżeli nic nie odpisze to spróbuję w komentarzach ( żeby widzowie zobaczyli ) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Gigeno    42
Nie uważam, by ten "złodziej" konta chciał zmieniać nick, więc pomyśl jeszcze nad innym rozwiązaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Cinek121211    0

Wpadłem na idealny pomysł ! Zmienię sobie skina, i napiszę na nim : NIE UŻYWAJ MOJEGO KONTA ! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424

Nie zmieścisz pewnie tego napisu, a poza tym pirat może sobie zmienić skina w plikach mc. Według mnie najrozsądniej z nim porozmawiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Cinek121211    0

1. Jakoś spróbuję to zmieścić.

2. Wątpię, że będzie potrafił zmienić sobie skina w plikach, bo sądząc po jego filmach na YT jest jakimś dziesięcioletnim dzieckiem.

3. Też sądzę że najrozsądniej jest z nim porozmawiać, lecz wątpię żeby on był do tego skłonny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Luck3r    0

Dobrze postępujesz rozmawiając z nim ;D
Lecz źle wrzucając to do Pomoc > Serwery.
Polecam przenieść temat :)
Mam nadzieję że sprawa się wyjaśni i życzę Ci powodzenia ;D

//nie musisz pisać jest taki ładny przycisk Zgłoś na dole postu - GreenBlind

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
19luki200    0

Nie zmieścisz pewnie tego napisu, a poza tym pirat może sobie zmienić skina w plikach mc. Według mnie najrozsądniej z nim porozmawiać.

Jak pirat może zmienić skina. Chyba prędzej wyciągnąć z minecraft.bin texturpack i zmienić wygląd Steva. I tak widzi to tylko on, chyba że ktos ma jego texturpacka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi