Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. PS. Ta..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. PS. Ta..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Glodzilla

Taki tam mały fail :D

Rekomendowane odpowiedzi

Glodzilla    0

SIemanko , chciał bym wam przedstawić filmik który nagrałem z graczem o nicku BebokusPL . Wstawiam go tu tylko dlatego że potrzebuje jego oceny i jakiś wskazówek . Myślę że 13 minut to nie dużo i dacie sobie zająć chwilę czasu.

Więc zapraszam do oceniania:D

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

PS. Tak wiem źle zrenderowałem plik i jest trochę za krótki , ale to pierwszy filmik więc myślę że w przyszłości będzie lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

• Podobna zawartość

• Przez Kacan
      Event Świąteczny aktywny od 19 Grudnia do 19 Stycznia!

Zapraszamy!

IP: go2play.pl
      IP: go2play.pl
    • Przez KrvlCanabis
      A, wiec tak jest problem gdy mam tak zwangego "martwego laga". Gdy go mam cala gra się laguje potem slysze dzwieki z gry np. jak bym jadl mieso itp. ale obraz stoi w miejscu, gdy biorę obraz na pasek robi się czarny i muszę wylaczyc kloce. Możecie cos
      zaradzić nie raz już tak zginolem na klepach, dam wyngrodzenie  macie tu filmik jak to wyglada

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
    • Przez Prex
      Szukam kilku osób do zagrania na moim nowym serwie z którego będą odcinki , wymagane jest regularne granie w mc :) Jeśli ktoś ma ochotę niech pisze w komentarzu to się skontaktujemy i ogarniemy temat :D Z góry dzięki :)
    • Przez narson
      Witam. Zapraszam do oglądania naszej seri minecraft, kwadratowe cuś, gdzie ja czyli narson, razem Pitosanem, realizujemy się w grze minecraft. W pierwszym filmiku trosze jakość dźwięku nie daje sobą popisu, ale to zostało naprawione w następnych odcinkach.

[u][i][b]Oto link do filmiku[/b][/i][/u]: http://www.youtube.com/watch?v=Asmzi5BQy30&feature=plcp

Prosze o komentarze na temat filmiku, jeśli się podoba nie zapomnijcie zostawić łapki w górę i subskrypcji. (Rozsyłajcie równierz link przyjaciołom i nie tylko, na kanale znajdują się też inne serie).
  • Dodaj nową pozycję...