Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Kacan
Event Świąteczny aktywny od 19 Grudnia do 19 Stycznia!
Zapraszamy!
IP: go2play.pl
IP: go2play.pl
-
Przez KrvlCanabis
A, wiec tak jest problem gdy mam tak zwangego "martwego laga". Gdy go mam cala gra się laguje potem slysze dzwieki z gry np. jak bym jadl mieso itp. ale obraz stoi w miejscu, gdy biorę obraz na pasek robi się czarny i muszę wylaczyc kloce. Możecie cos
zaradzić nie raz już tak zginolem na klepach, dam wyngrodzenie macie tu filmik jak to wyglada
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
-
Przez Prex
Szukam kilku osób do zagrania na moim nowym serwie z którego będą odcinki , wymagane jest regularne granie w mc :) Jeśli ktoś ma ochotę niech pisze w komentarzu to się skontaktujemy i ogarniemy temat :D Z góry dzięki :)
-
Przez narson
Witam. Zapraszam do oglądania naszej seri minecraft, kwadratowe cuś, gdzie ja czyli narson, razem Pitosanem, realizujemy się w grze minecraft. W pierwszym filmiku trosze jakość dźwięku nie daje sobą popisu, ale to zostało naprawione w następnych odcinkach.
[u][i][b]Oto link do filmiku[/b][/i][/u]: http://www.youtube.com/watch?v=Asmzi5BQy30&feature=plcp
Prosze o komentarze na temat filmiku, jeśli się podoba nie zapomnijcie zostawić łapki w górę i subskrypcji. (Rozsyłajcie równierz link przyjaciołom i nie tylko, na kanale znajdują się też inne serie).
-