Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
amek265

Podanie na KidMod 'a. Amek265

Rekomendowane odpowiedzi

amek265    0

Nick w grze oraz imię: amek265, Amadeusz ( w skrócie Amek )

Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Około 2 lata... Może trochę mniej...

Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: Znam dużo pluginów ,jednak wymienię ich trochę! :)

-WE

-WG

-Essentials

-Setrank

-Podstawowe Komendy :)

-Vanish

-Sg

-I wiele wiele innych...

Moje wcześniejsze doświadczenie: Kilka razy Mod na innych serwerach... ( nie w sieci minecraft.pl ) oraz raz HeadAdmin na serwerze ,który niestety już upadł...

Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: Na serwerze mogę zostać w dni powszednie około 5 godz. ,jednak w weekendy mogę zostać nawet 7 godz. :)

Dodatkowe umiejętności: Nazywam się Amadeusz. Codziennie zajmuję się Informatyką, Gram w piłkę nożną oraz często gram w Minecraft 'a czy Battlefield 3. Jestem pomocny oraz nie jestem wulgularny... Chciałbym zostać KidModem na waszym serwerze ,ponieważ uważam ,że jestem gotowy stać się KidModem na większym serwerze ,bo byłem już wiele wiele razy nim... :)

Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Oczywiście posiadam program TeamSpeak 3 i wiem jak się z niego korzysta! :D

Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Tak, wiem

Jestem karany w sieci minecraft.pl: Niestety kilka razy, 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Oczywiście, nie leczę się na żadną chorobę psychiczną.

Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Dodał bym nowe oraz proste osiedle w ,którym nowi gracze mogli się szybko połapać gdzie jest ich dom. Oczywiście popracowałbym jeszcze trochę nad ortografią ,bo jak widać dużo graczy jeszcze sobie z nią nie radzą.

Wiem ,że podanie piszę po raz czwarty ,jednak chciałbym jeszcze raz spróbować! :) ... ale i tak wiem ,że mam mało szans.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Odrzucone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...