Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Przeniosłem do odpowiedniego działu. I mógłbyś wrzucić screeny, a nie kazać oglądać swój filmik :P //Dwarf"> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Przeniosłem do odpowiedniego działu. I mógłbyś wrzucić screeny, a nie kazać oglądać swój filmik :P //Dwarf"> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gluzgus

fajnie mi wyszlo ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gluzgus    3

Prosze was o opinie o moim gdzies 6 budynku ws

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Przeniosłem do odpowiedniego działu. I mógłbyś wrzucić screeny, a nie kazać oglądać swój filmik :P //Dwarf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaoPL    107

Szczerze? Nie napisałbym tego posta, ale chcę Cię uświadomić, że oceniam to na...

2/10...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
danielex10PL    25
Napisano (edytowane)

Eee.. Oceniam od 1-10 :  4/10

Dziwaczny kształt zewnętrzny i parę tam nie zbyt ładnych rzeczy(pień drewna dziwnie ułożony i nie pasuje do reszty)

Minecraft.png

Edytowane przez danielex10PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gluzgus    3
Dzieki za opinie aaa i jeszcze ze pracuje teraz nad czyms nowym
to co ogladaliscie to poprostu cos nowego i zupelnie nie w moim stylu. Wiec bede nagrywal coraz to nowsze budowle i tez jestem poczatkujacym wiec sie jeszcze ucze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaoPL    107

Dzieki za opinie aaa i jeszcze ze pracuje teraz nad czyms nowym
to co ogladaliscie to poprostu cos nowego i zupelnie nie w moim stylu. Wiec bede nagrywal coraz to nowsze budowle i tez jestem poczatkujacym wiec sie jeszcze ucze.

Mam nadzieję, że się poprawisz :-]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gluzgus    3
Wiesz co juz mam prawie skaczone taki maly domek i ocenisz go ok ?? Moglbys zasubskrybowac moj kanal bo nie wiesz nawet jak trudno jest sie wybic na YT. Dzieki ze chociaz mnie popierasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaoPL    107

Moglbys zasubskrybowac moj kanal bo nie wiesz nawet jak trudno jest sie wybic na YT. Dzieki ze chociaz mnie popierasz.

0f06293912_wez_wyjdz.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaoPL    107

Dzisiaj bedzie cos nowego :)

A dokładnie o której godzinie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TheChosenTwo    12
Napisano (edytowane)

Paski, paski i jeszcze raz paski. Rozdzielczość 4:3 naprawdę kłuje w oczy. Co do udźwiękowienia, to już w pierwszym odc. była słaba jakość dźwięku, a w kolejnym jak Ci się rozwalił, to w ogóle kosmos... Nie nagrywaj jak masz zepsuty sprzęt. Do tego ilość klatek sprawia, iż nie jestem pewien czy oglądam film czy pokaz slajdów (Sam mam czasem klatki przy nagrywaniu [6-letni procesor, lulz], ale nie aż tak). Jakość samego obrazu (pomijając wcześniej omówione paski i klatki) można jeszcze jakoś dopuścić (Nie ma HD, ale da się oglądać... Przynajmniej na małych monitorach :P). Pracuj nad filmami.

Co zaś się tyczy samego domku, to ten pierwszy jest okrutnie klocowaty, a dobór materiałów zbyt "oldschoolowy", drugi domek jest nieznacznie lepszy, tylko, że jego wnętrze jest puste jak półki w PRLu. Jeszcze dużo pracy przed tobą. Oceny punktowej pozwolę sobie nie wystawiać. Po prostu pracuj nad jakością filmików (Polecam ogarnięcie jakiś poradników [np. skkf'a był całkiem niezły]) oraz nad samymi budowlami. Pozdrawiam :3

Edytowane przez TheChosenTwo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gluzgus    3

Paski, paski i jeszcze raz paski. Rozdzielczość 4:3 naprawdę kuje w oczy. Co do udźwiękowienia, to już w pierwszym odc. była słaba jakość dźwięku, a w kolejnym jak Ci się rozwalił, to w ogóle kosmos... Nie nagrywaj jak masz zepsuty sprzęt. Do tego ilość klatek sprawia, iż nie jestem pewien czy oglądam film czy pokaz slajdów (Sam mam czasem klatki przy nagrywaniu [6-letni procesor, lulz], ale nie aż tak). Jakość samego obrazu (pomijając wcześniej omówione paski i klatki) można jeszcze jakoś dopuścić (Nie ma HD, ale da się oglądać... Przynajmniej na małych monitorach :P). Pracuj nad filmami.

Co zaś się tyczy samego domku, to ten pierwszy jest okrutnie klocowaty, a dobór materiałów zbyt "oldschoolowy", drugi domek jest nieznacznie lepszy, tylko, że jego wnętrze jest puste jak półki w PRLu. Jeszcze dużo pracy przed tobą. Oceny punktowej pozwolę sobie nie wystawiać. Po prostu pracuj nad jakością filmików (Polecam ogarnięcie jakiś poradników [np. skkf'a był całkiem niezły]) oraz nad samymi budowlami. Pozdrawiam :3

Co do kompa ma 8 lat i pada mi karta graficzna i dzwiekowa we wtorek bede mial nowego pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Mistrzostwo Świata to nie jest, ale każdy od czegoś zaczyna. :) Masz subka ode mnie. 3/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gluzgus    3

Mistrzostwo Świata to nie jest, ale każdy od czegoś zaczyna. :) Masz subka ode mnie. 5/10

<3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42
Wiem, że trudno jest się wybić na youtube, bo sam od pewnego czasu próbuje, ale jeśli chcesz pokazywać swoje budowle to najpierw naucz się od podstaw jak się buduje. Ja się uczę od podstaw i jakoś za każdym razem domki lepiej mi wychodza. Narazie nie wystawiam swojej oceny co do twoich konstrukcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Donkamilo    1

Ok, co my tu mamy... Widzę jesteś miłośnikiem staromodnych materiałów. Spoko, każdy ma jakiś styl. Jesteś również miłośnikiem budowania hangarów. Spoko, jak będę potrzebował kogoś na serwer do budowy lotniskowych hangarów, bazy wojskowej, ograbionego centrum handlowego, czy parkingu piętrowego widzę że mam świetnego budowniczego. Ale dom to nie hangar. Steve to nie Airbus a380. Rozumiem, względy bezpieczeństwa. Też lubię już w oddali widzieć mobki...ALE NIE W TYM SAMYM POKOJU CO JA! Pokój 20x40 nie oznacza luksusowego domu, tylko problem z zagospodarowaniem przestrzeni. Chyba każdy się zgodzi, że budowle najlepiej wyglądają w customterenie, ale rozumiem, że narzędzia do tego rodzaju zabawy nie są dla amatorów. Buduj na normalnych mapkach. Taki dom znacznie lepiej będzie wyglądać w lesie, czy na stepie niż na nieskończonym pustkowiu. To pomoże też zrobić dom w jakiejś sensownej skali. Jak zobaczysz, że sufit jest na wysokości korony drzewa dżunglowego Zastanów się, czy takie coś ma sens. A co do nagrania, spróbuj znaleźć inny program, fraps zużywa straszliwie dużo zasobów komputera, to jak dla mnie najlepszy program, ale twój komputer ewidentnie z nim nie wyrabia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...