Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
iiii

Moje stanowisko

Rekomendowane odpowiedzi

iiii    42

Witam,

Ostatnie okoliczności zmusiły mnie do podjęcia tej jakże trudnej, lecz w moim przekonaniu koniecznej decyzji. Otóż chciałbym się zrzec tytułu administratora na naszym serwerze. Powód? Dosyć prozaiczny- brak czasu. Przyjmując urząd zakładałem że codziennie znajdzie się co najmniej godzinka, podczas której mógłbym oddać się bez reszty jego piastowaniu, jednak stało się inaczej i nic niestety nie zapowiada aby w najbliższej przyszłości miało się to zmienić. Kilkukrotnie dostałem już upomnienie od "góry" w związku z moją niską frekwencją, sam również twierdzę że w obecnych okolicznościach dalsze reprezentowanie przeze mnie ekipy moderującej, nie ma większego sensu.

Dziękuję reszcie administracji za mile spędzony czas i powierzone mi zaufanie,

Pozdrawiam,

IiiI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Ze smutkiem wykonuję Twoją wolę i odbieram Ci rangę administratora, automatycznie nadając Frienda. Sprawdziłeś się doskonale w swojej roli i jeżeli kiedykolwiek będziesz chciał wrócić w nasze progi - zapraszamy, jeżeli pójdziesz do innej ekipy - wystawię Ci słuszną, pozytywną opinię. Niech wiatr dmucha w Twoje żagle... co też ja gadam już, trzymaj się :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
iiii    42
Napisano (edytowane)

@up: Dzięki :]

@topic: No i żeby sobie ktoś czegoś nie pomyślał- ten temat w żadnym wypadku nie oznacza pożegnania z serwerem, zrzekam się jedynie rangi.

Edytowane przez iiii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
regzand    3

Szkoda, ale twoja decyzja :)

Nie ma co się rozpisywać więc powiem po prostu, że podpinam się pod paplaninę wooziego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42
IiiI nawet nie wiedziałem, że jesteś na uncrafted administratorem. A wracając do tematu to jednak dobrze postąpiłeś zrzekając się tej funkcji, ponieważ gdybyś tego nie zrobił męczył byś się a to byłoby dość problematyczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VentacPL    30
No niestety stało się.Dobrze mi się z tobą pracowało i mam nadziej,że jeszcze kiedyś znów wstąpisz w szeregi naszej ekipy.Trzymaj się ;}.

Podpisuję się pod Ventaciem - Pover :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...