iiii 42 Napisano 13 Maj 2013 Witam, Ostatnie okoliczności zmusiły mnie do podjęcia tej jakże trudnej, lecz w moim przekonaniu koniecznej decyzji. Otóż chciałbym się zrzec tytułu administratora na naszym serwerze. Powód? Dosyć prozaiczny- brak czasu. Przyjmując urząd zakładałem że codziennie znajdzie się co najmniej godzinka, podczas której mógłbym oddać się bez reszty jego piastowaniu, jednak stało się inaczej i nic niestety nie zapowiada aby w najbliższej przyszłości miało się to zmienić. Kilkukrotnie dostałem już upomnienie od "góry" w związku z moją niską frekwencją, sam również twierdzę że w obecnych okolicznościach dalsze reprezentowanie przeze mnie ekipy moderującej, nie ma większego sensu. Dziękuję reszcie administracji za mile spędzony czas i powierzone mi zaufanie, Pozdrawiam, IiiI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 13 Maj 2013 Ze smutkiem wykonuję Twoją wolę i odbieram Ci rangę administratora, automatycznie nadając Frienda. Sprawdziłeś się doskonale w swojej roli i jeżeli kiedykolwiek będziesz chciał wrócić w nasze progi - zapraszamy, jeżeli pójdziesz do innej ekipy - wystawię Ci słuszną, pozytywną opinię. Niech wiatr dmucha w Twoje żagle... co też ja gadam już, trzymaj się :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iiii 42 Napisano 13 Maj 2013 (edytowane) @up: Dzięki :] @topic: No i żeby sobie ktoś czegoś nie pomyślał- ten temat w żadnym wypadku nie oznacza pożegnania z serwerem, zrzekam się jedynie rangi. Edytowane 13 Maj 2013 przez iiii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
regzand 3 Napisano 13 Maj 2013 Szkoda, ale twoja decyzja :) Nie ma co się rozpisywać więc powiem po prostu, że podpinam się pod paplaninę wooziego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 13 Maj 2013 IiiI nawet nie wiedziałem, że jesteś na uncrafted administratorem. A wracając do tematu to jednak dobrze postąpiłeś zrzekając się tej funkcji, ponieważ gdybyś tego nie zrobił męczył byś się a to byłoby dość problematyczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VentacPL 30 Napisano 14 Maj 2013 No niestety stało się.Dobrze mi się z tobą pracowało i mam nadziej,że jeszcze kiedyś znów wstąpisz w szeregi naszej ekipy.Trzymaj się ;}. Podpisuję się pod Ventaciem - Pover :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Povered 207 Napisano 20 Maj 2013 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DooBLER 10 Napisano 14 Październik 2013 Przeniesione do Archiwum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach