Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez kuba999209
1. Nick oskarżonego: SuperGamer3571
2. Nick oskarżyciela: kuba999209(i LuziPl)
3. Powód skargi: SuperGamer przezywał nas
4. Opis sytuacji: 29 kwietnia użytkownik SuperGamer3571 wyzywał nas od idiotów itp.
5. Dowody: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
proszę wejść w zakładkę "Dla Adma"
i przecztać wiadomości od SuperGamer3571
-
Przez kuba999209
1. Nick oskarżonego: filipeos
2. Nick oskarżyciela: kuba999209
3. Powód skargi: 1. Grozil mi 2. Oszukal mnie
4. Opis sytuacji: gracz filipeos obiecal mi ze jesli przegram z nim na arenie odda mi itemy nie oddal, gdy powiedzialem ze to zglosze on mi grozil ze mnie skopie(w realu) itp.
5. Dowody: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
wejdz w zakladke "Dla Adma"
-
Przez kuba999209
[b]Chciałbym zostać kidmodem na serwerze freebuild.pl[/b]
[b]Wiek[/b][i] (wymagane jest 14+):13,5[/i]
[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b]:/ban, /kick, lwc,wordguard(wiem na czym polega ale nie ogariam)
[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) :byłem kiedyś moderatorem na serwerze hardcore[/i]
[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b]? : do 7 godzin w weekendy, w tygodniu jest nauka
[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b] : mam 1 kicka
[b]Co powiesz o sobie?[/b] : Nazywam się Jakub. Lubię zombiaki, mam dobre kontakty z graczami na freebuild.pl (na innych serwerach z sieci minecraft.pl gram mało). Gram w minecraft. Mam 13 lat ale w sierpniu 14.
[b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i](wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) :Mam Team Speak 3 i mikrofon średniej jakości dżwięku.[/i]
[i]Poza tym gadałem dziś ze swajnerem na Team Speak.[/i]
[i]Preszę o szybką odp.[/i]
-