Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
KaoPL

2 lata na minecraft.pl

Rekomendowane odpowiedzi

KaoPL    107
Napisano (edytowane)

2 lata na minecraft.pl

Już mi wszystko jedno jak będę postrzegany przez administracje. Nie boję się, że otrzymam warna na forum/serwerze, będę źle postrzegany przez graczy. Przeniosę się w czasie ok. 2 lata wcześniej, na Freebuild. "KaoPL po raz pierwszy na serwerze !" To była 1 rzecz, która wyświetliła mi się na chacie. Nigdy się nie spodziewałem, że aż 2 lata będzie mi tu dane spędzić z wami w tak wesołym gronie. Były wesołe, te mniej wesołe chwile, ale jakoś się trzymaliśmy. Aż do pewnego momentu. Przestałem grać na tym serwerze po wielu, notorycznych rozłamach ekipy. Nie będę się wypowiadał o tym, co się działo, bo można to znaleźć tu. Administracja usunęła ten temat, a szkoda, bo był dla mnie ważny...

Teraz trochę o MCSV...gram na tym serwerze dosyć długo, bo od II edycji. Pamiętam wszystko, co się działo w tym czasie. Niestety, po II nie udanych edycjach nadszedł czas na VI edycje. IMHO podoba mi się mapa, graczy również przybyło...moim znajomym serwer zupełnie nie przypadł do gustu. Może jest to spowodowane tym, że mają inne zdanie na temat Kliforda? Może to dlatego, że są z nim skłóceni? Tego do końca nie wiem, ale te dwa powody są najbardziej prawdopodobne...

UWAŻAM "RZE"...

Rabus dał dupy usuwając 3 najlepsze serwery (Polycraft, Rolecraft, JupiterJazz). Stara administracja Aliquam, Freebuild i MCSV była lepsza niż teraźniejsza. Kliford spisuje się dobrze, ale chciałbym zobaczyć kiedyś KrruK'a albo matejssa z zielonym kolorkiem :<

To tyle w tym temacie.

KaoPL

Edytowane przez KaoPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skylo    20

Polycraft byl najlepszy mimo tego, ze mial slaba administracje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Stara administracja Aliquam

Od ponad roku jest ta sama, tylko moderatorzy się przetasowali. D:

A Twoja wypowiedź tak naprawdę dobitnie uświadomiła mi, że mamy tu do czynienia z telenowelą. Podobno już odszedłeś z sieci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaoPL    107

Odszedłem, ale powróciłem dlatego, bo myślę, że da się to jeszcze uratować. Z tego co widzę można zrobić coś w kierunku, aby zdobyć graczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88
Napisano (edytowane)

Sam nie wiem co ja tu nadal robię skoro Rolecraft.pl nie ma już od bardzo dawna.
Na cóż, taki odruch, za bardzo jestem związany z tym miejscem i społecznością, codziennie czytam statusy, dorzucę i dopowiem to i owo, nawet jeśli nie ma to najmniejszego sensu. Jestem tu bo jestem. Mi również niedługo dwa lata mijają i nie uważam tego za zmarnowane, mimo że bywało tu ciekawiej i zabawniej.

Edytowane przez RapiZzd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
Proszę, nie rób z siebie głupka. Oh, wait, it's done D: Jeden temat który mówi o tym i o wielu innych rzeczach związanych z forum już jest. Po co pisać kolejny w którym znowu piszesz że odchodzisz? Równie dobrze możesz napisać post w tamtym topicu... Pozdrawiam, zawsze Wasz, nukr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KaoPL    107

Proszę, nie rób z siebie głupka. Oh, wait, it's done D: Jeden temat który mówi o tym i o wielu innych rzeczach związanych z forum już jest. Po co pisać kolejny w którym znowu piszesz że odchodzisz? Równie dobrze możesz napisać post w tamtym topicu... Pozdrawiam, zawsze Wasz, nukr.

Czy ja pisałem, że odchodzę? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...