baxwil 0 Napisano 5 Maj 2013 witam serwer został za bradzo cofniety straciłem 3-4h roboty i życia realnego , chciałbym dostac zadość uczynienie sqn widział jak zrobiłem kominek,a także zdobyłem gornik 10lv i kopacz 11lv ! ,a teraz musiałem zrobic od nowa!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 5 Maj 2013 Czekaj, straciłeś całe 4 godziny życia na grę? Wow, nasza ekipa spędziła 18 godzin naprawiając serwer. :) Taka cofffffffffffffffffffffffffffffffka jest niczym w porównaniu z tym, co kiedyś. Niegdyś coffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffki obejmowały pełne dni, a nawet tygodnie "ciężkich" serwerowych robót. Wtedy ludzie nawet nie chcieli zwrotu czegokolwiek, bo rozumieli, że to tylko gra. Wybacz, że straciłeś ten cenny czas. Ale w pewnym sensie, grając również go straciłeś. :) A dwa razy nie można stracić tej samej rzeczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baxwil 0 Napisano 5 Maj 2013 (edytowane) nie lubie robic to samo od nowa tak mam wybacz 4 h stracilem a teraz kolejne 4h by wrócić do tego co miałem eh ale niech ci będzie :) Edytowane 5 Maj 2013 przez baxwil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CristopherekC 0 Napisano 23 Maj 2013 (edytowane) Heh tak propo za czasów Elrosa stracilem az 15 dni roboty na serwerze wiec nie placz jak straciles tylko 4 godziny... (Wtedy od 15 dni gralem na tym serwie) Pozdrawiam CristopherC Edytowane 23 Maj 2013 przez CristopherekC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 23 Maj 2013 Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach