Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
baxwil

Freebuild serwer

Rekomendowane odpowiedzi

baxwil    0

witam serwer został za bradzo cofniety straciłem 3-4h roboty i życia realnego , chciałbym dostac zadość uczynienie  sqn  widział  jak zrobiłem kominek,a także zdobyłem  gornik 10lv i kopacz 11lv ! ,a teraz musiałem zrobic od nowa!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Czekaj, straciłeś całe 4 godziny życia na grę? Wow, nasza ekipa spędziła 18 godzin naprawiając serwer. :)

Taka cofffffffffffffffffffffffffffffffka jest niczym w porównaniu z tym, co kiedyś. Niegdyś coffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffki obejmowały pełne dni, a nawet tygodnie "ciężkich" serwerowych robót. Wtedy ludzie nawet nie chcieli zwrotu czegokolwiek, bo rozumieli, że to tylko gra.

Wybacz, że straciłeś ten cenny czas. Ale w pewnym sensie, grając również go straciłeś. :) A dwa razy nie można stracić tej samej rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
baxwil    0
Napisano (edytowane)

nie lubie robic to samo od nowa tak mam wybacz    4 h stracilem a teraz kolejne 4h by wrócić do tego co miałem eh ale niech ci będzie :)

Edytowane przez baxwil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Heh tak propo za czasów Elrosa stracilem az 15 dni roboty na serwerze wiec nie placz jak straciles tylko 4 godziny... (Wtedy od 15 dni gralem na tym serwie)

Pozdrawiam CristopherC

Edytowane przez CristopherekC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...