Monika9870 1 Napisano 5 Maj 2013 Dobry dzień. Jestem Kasia Monika. Jestem dziewczyną. Mam ... lat. W Mc gram od prawie 2 lat. Lubie kaszkę i kakałko. A moje hobby to ujeżdżanie jednorożców. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie miło ;p Pozdro. P.S. Nie, nie jestem chora umysłowo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kioskovy 1 Napisano 5 Maj 2013 Witaj na forum przybyszko. Masz jakieś pasje? Czymś się intensywnie interesujesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanTomasz 1 Napisano 5 Maj 2013 Witam. Na czym grasz? Freebuild czy Survival? Mam już bardzo spaczony umysł. "Lubie Kakałko i ujeżdzanie jednorożców " Przepraszam, że wiadomo z czym mi się to od razu skojarzyło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 5 Maj 2013 Siemka Jednorożce ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monika9870 1 Napisano 5 Maj 2013 Interesuję się robotyką. Lubie czasem sobie porysować. Ukończyłam kurs pierwszej pomocy. Gram na innym serverze. I... chyba to wszystko co mogę zdradzić. Oczywiście nie wliczając pasji przejęcia władzy nad światem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aziz 2 Napisano 5 Maj 2013 Numerek sugeruje rocznik '98, (albo '89 jakby spojrzeć w drugąstronę) ale to luźne gdybanie, nie moja rzecz. No tak, ujeżdżanie jednorożców i plany przejęcia władzy nad światem są całkowicie normalnie, oczywiście. Witajże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach