Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Ballbreaker538

Jakie Mody Polecacie

Rekomendowane odpowiedzi

No więc po dosyć długiej przerwie od MC postanowilem,że do niego wróce.Niestety,gra po raz kolejny dosyc szybko mi się przejadła.Postanowiłem więc pograć na modach i tutaj prosze was abyście podawali paczki modów/pojedyńcze mody,które NIE będą dodawały nowych rzeczy(ThaumCraft,Technic,BuildCraft)Tylko będą urozmaicały rozgrywke(Mo' Creatures,Timber,Biomes O Plenty)
Sam nie orientuje się w modach na tyle,żeby stworzyć paczke modów ze wszystkimi modami,ktore chce mieć,więc prosze was abyście wskazali mi najciekawsze mody,które tak jak wspomniałem NIE dodają nowych itemów tylko nowe biomy zwierzęta itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kioskovy    1
Zachęcam Cię do wpisania w Google-a frazy: Minecraft RPG mod pack. Wyskoczy Ci multum paczek wraz z opisami i z pewnością screenami. Udanych łowów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja korzystam z :optifine, rei's minimap, too many items i goraco polecam flan's mod[polecam do tego sciągnąc flan's mod extra]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
axceel    0

Polecam mod packa ATS od Ennekpl paczka daje tyle możliwości, że głowa mała. Jak coś mogę podać adres serwera na którym gram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...