Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 4. Wyjaśnienia: Napisałem, czy ktoś gra tu z serwera MineMetropoly (Serwer już nie istnieje, spokojnie) no i uznali to za reklamę :C 5. Obietnica poprawy: Obiecuję, że się pop..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 4. Wyjaśnienia: Napisałem, czy ktoś gra tu z serwera MineMetropoly (Serwer już nie istnieje, spokojnie) no i uznali to za reklamę :C 5. Obietnica poprawy: Obiecuję, że się pop..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
SSziom

UnBan dla legendy, czyli SSzioma ;D

Rekomendowane odpowiedzi

SSziom    0

Nick używany w grzeSSziom

2. Nick banującego: ClemenSPL

3. Link do swojej listy banów

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

4. WyjaśnieniaNapisałem, czy ktoś gra tu z serwera MineMetropoly (Serwer już nie istnieje, spokojnie) no i uznali to za reklamę :C

5. Obietnica poprawyObiecuję, że się poprawię. Przysięgam <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kowaliki    0

już 2 raz złamałeś regulamin pisząc reklamę innego serwera. ja jestem na nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42
Czemu w tytule widzę, że jesteś legendą skoro nawet ja o tobie nie słyszałem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Nie mam zielonego pojęcia, po co w tym dziale wypowiadają się gracze? Chyba w takich tematach powinni pisać tylko banujący i proszący o unbana (ewentualnie członkowie ekipy mający zastrzeżenia). Naprawdę, nie szerzcie niepotrzebnego spamu typu "jestem na tak / jestem na nie" (nie ukrywam, że kojarzy mi się to z "Mam Talent", a ten dział to na pewno nie jest program rozrywkowy ;_;). Niech w tej sprawie wypowie się Clemens i niech podejmie słuszną decyzję. Temat zostawiam otwarty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Golzeb    12

Jakoż, iż Clemens nie należy już do ekipy. Któryś z administratorów powinien podjąć decyzje, czy dostaniesz ub.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...