Aziz 2 Napisano 4 Czerwiec 2013 (edytowane) Łoj. Nawet nie widziałem bumpa tematu. Okej, okeej, już. No i kolejny kolega niedaleko mieszkający ^-^ Jednak mieszkam blizej atex'a(14km) Witaj! Miło mi Cię poznać na forum 8) 1. Czy potrafisz rysować za pomocą programów komputerowych?2. Masz jeszcze jakieś ulubione gry?3. Ulubione jedzenie4. Lubisz czekoladę?5. Lato czy zima?6. Wiek?7. Co Cię do nas sprowadza?8. Ulubione zajęcie?9. Masz jakiś talent?(umiejętności)10. Wolisz survival czy creative? 11.Grasz jeszcze w MC? 0. Stąd wszędzie jest blisko, więc mnie to jedno. ...prawda, nie wiem gdzie jest Hidenburg. 1. Rysować jak rysować, ale coś tam tworzę. Lubię grafikę komputerową. 2. -----> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 3. Ciężko... Mielone, kotlety, klopsy, pulpety (co za różnica?), kluski... 4. NO PRZECIEŻ. 5. Nie wiem, zima. Bo jest zimno. 6. 18 7. Chęć zwiedzenia jakiejś MC-related społeczności na poziomie. 8. Spaaaaać... 9. Bo ja wim. Umiem denerwować ludzi, i to skutecznie. Poza tym, umiem się bawić grafiką (aushauhsaush, losowe filtry w fotoszopie!) 10. Nie mam określenia. Creative do poznania najnowszych zmian, lub do projektów, a survival albo ze znajomymi, albo na starych światach. 11. No nie gram, nie mogę :( SIEMANKO Ile masz lat? Ulubiony film? Ulubiony serial? Ulubiona gra? Ulubiona książka? Ulubiony kolor? Czy to był zamach? Lubisz kucyki? 2+2x2=? Ścisłowiec czy humanista? 18 (again, and again) Nie wiem, strzelam na Piratów z Karaje.. Karaibów. MLP:FiM ----> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Harypoter R:0; G:0; B:255 Tak. Jak widać. 42, to oczywiste. To pierwsze, nie jarzę poezji. Edytowane 4 Czerwiec 2013 przez Aziz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 4 Czerwiec 2013 Czy grasz moze w "Osu!" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aziz 2 Napisano 4 Czerwiec 2013 Nadal próbuję ogarnąć, o co chodzi w tej grze... Poza nabijaniem miliardów punktów (jeszcze nie wiem w jaki sposób) przy wubach. W ogóle, Japania, błe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PanDiamond Napisano 6 Czerwiec 2013 (edytowane) @up plaaaaagiat. I zapomniałeś o pytaniu czy lubi pingwiny ._. Może lubi bo sam nim jesteś :innocent: Edytowane 6 Czerwiec 2013 przez PanDiamond Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HiTmANN 0 Napisano 6 Czerwiec 2013 Witaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach