Aziz 2 Napisano 2 Maj 2013 Jakby tu... No, cześć. Mówcie mi Aziz. Mam tyle lat ile mam, ktoś może mnie znać, reszta nie.. Jestem skąd jestem, i tak się z nikim nie spotkam. Przybyłem tu, po paru nieudanych wizytach na innych forach (CS,DC..) i szczerze liczę na wyższy poziom oraz logiczne myślenie użytkowników, brak kłótni, obrażania etc etd. Gwoli małej ilości informacji, "gram" od Bety 1.2_02. Tak, to chyba tyle, no to siema. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 2 Maj 2013 Witaj szczerze liczę na wyższy poziom oraz logiczne myślenie użytkowników Z tym może być problem ._. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 2 Maj 2013 (edytowane) No cześć, na Aliquam już sobie pogrywasz, fajnie :) yyy, nicki mi się pomyliły, z Aniezem Edytowane 2 Maj 2013 przez Torres70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 5 Maj 2013 lolololoollool Ja też gram od Bety 1.2_02 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 5 Maj 2013 Witaj mowy użytkowniku! Jak dla mnie to forum jest jak każde inne, ale to tylko tutaj możesz zacząć swoją przegodę z najlepsym serwerem creative w Polsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aziz 2 Napisano 5 Maj 2013 (edytowane) Widzę że Kao równy gość. To lubię. Tak, w kwestii serwerów.. :D Mój komputr jest złem w czystej postaci, więc nie zacznę żadnej przygody. Oprócz prób ujarzmienia niedziałającej spacji, liczę na wyrozumiałość, to strasznie dzika bestia, robi co chce. Edytowane 5 Maj 2013 przez Aziz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monika9870 1 Napisano 5 Maj 2013 Witaj! Kłótni tu raczej nie ma, bo mało osób. Ale zawsze coś się znajdzie :3 Może napiszesz jak masz na imię? Co lubisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aziz 2 Napisano 6 Maj 2013 (edytowane) Skoro pytasz.. to czemu nie? No Łukasz jestem, złe imię. Bo zawiera Ł i sz. Lubię.. Spać. Grać. I takie rzeczy z mojego avka. I tęcze też lubię. Bo można ciekawe rzeczy zrobić z nich. I Lubię blondynki. I rude. W sumie to żadnymi nie pogardzę. Edytowane 6 Maj 2013 przez Aziz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 6 Maj 2013 A witaj, witaj. Ogólnie na forum jest miłą atmosfera i jest spokojnie, tylko teraz mamy teraz trochę burzowo z powodu głównego admina - lenia przeciwko któremu wszyscy się buntują :P Ile masz lat? Skąd pochodzisz? W jakieś inne gry poza MC grałeś/grasz? Lubisz Hobbita (ogólnie twórczość Tolkiena), czy Harrego Pottera? Zjadłeś kiedyś tęczę? P.S. Fajnie, że masz premium MC (: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 6 Maj 2013 "Jestem skąd jestem, i tak się z nikim nie spotkam." Haha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aziz 2 Napisano 6 Maj 2013 Lat mam rocznik '94. Atexor z Bytomia? E, to niedaleko, bo ja ze stolicy. Aglomeracji oczywiście. Gry.. gry...[spoiler] <--lista Audiosurf HoM&M3 EDGE Portal LIMBO GTA Ballance Brickforce CoLoBoT ETS & ETS2 Mafia NFSy OMSI Prey Terraria [/spoiler] To tylko niektóre. Lubię i Hobbita, i LoTR. Pottera przeczytalem dziesiątki razy. Tęczę... Tak, Skittlesy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 6 Maj 2013 Audiosurf na samej górze, tak często grasz czy po prostu wpadło do głowy? Ja kupiłem tą grę za 3 czapki z Team Fortress 2. Duża strata, ale zysk też niezły, lubię się rozluźnić przy tej grze ;) Witaj na forum! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aziz 2 Napisano 6 Maj 2013 Lista prawie alfabetyczna, więc skoro jest na "A"... Jejku. Zwykły user witany przez moderację... Forum warte świeczki. ..a taka mała dygresja, co przybywam na jakieś forum, to dzieje się coś złego. No i masz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrBUBUthePIG 0 Napisano 7 Maj 2013 Witaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MalibusS 1 Napisano 7 Maj 2013 Czeesc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 7 Maj 2013 Łooooo, dużo gier :) Ja tam preferuję Gothica, Risena, Assasin's Creeda, COD'a, CS'a, Skyrima i oczywiście Minecrafta :) Też jestem 94. Fajna matura w tym roku. Pierwsze czytanie ze zrozumieniem w szkole, które według mnie było łatwe i... do teog mnie zaciekawiło :D Jaki temat wybrałeś? Wolałem poezję niż babrać się w Przedwiośniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aziz 2 Napisano 7 Maj 2013 Technikuum, matura za rok (plus egzamin zawodowy, ech.) Przedwiośnie było? Fajny film. Zgarnąłem za sprawdzian 4+ co jest wyczynem. Ble, szkoła, temat rzeka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 7 Maj 2013 Szkoła jest gut :D A najbardziej lubię w niej to, że można się ze znajomymi spotkać... =========== Co najbardziej lubisz jeść? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aziz 2 Napisano 7 Maj 2013 Bla, znajomi.. Jeść.. kotlety. Szpinaki. Kluski. Nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 7 Maj 2013 Hmm, masz jakieś zwierzęta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aziz 2 Napisano 8 Maj 2013 Rybkiii. Pięć. I roztocza w dywanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 27 Maj 2013 No i kolejny kolega niedaleko mieszkający ^-^ Jednak mieszkam blizej atex'a(14km) Witaj! Miło mi Cię poznać na forum 8) 1. Czy potrafisz rysować za pomocą programów komputerowych?2. Masz jeszcze jakieś ulubione gry?3. Ulubione jedzenie4. Lubisz czekoladę?5. Lato czy zima?6. Wiek?7. Co Cię do nas sprowadza?8. Ulubione zajęcie?9. Masz jakiś talent?(umiejętności)10. Wolisz survival czy creative?11.Grasz jeszcze w MC? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PanDiamond Napisano 28 Maj 2013 SIEMANKO Ile masz lat? Ulubiony film? Ulubiony serial? Ulubiona gra? Ulubiona książka? Ulubiony kolor? Czy to był zamach? Lubisz kucyki? 2+2x2=? Ścisłowiec czy humanista? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 28 Maj 2013 @up plaaaaagiat. I zapomniałeś o pytaniu czy lubi pingwiny ._. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PanDiamond Napisano 3 Czerwiec 2013 @up plaaaaagiat. I zapomniałeś o pytaniu czy lubi pingwiny ._. Miloszu to Pingwinek :) :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach