Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 4. Wyjaśnienia:grałem spokojnie na serwie zobaczyłem takiego gracza i pytałem się czy gra na takim i ja nie wiedzalem że to reklama i ban! ;( 5. Obietnica poprawy:prosze o ..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. 4. Wyjaśnienia:grałem spokojnie na serwie zobaczyłem takiego gracza i pytałem się czy gra na takim i ja nie wiedzalem że to reklama i ban! ;( 5. Obietnica poprawy:prosze o ..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
podania

unban prosze

Rekomendowane odpowiedzi

podania    1

1. Nick używany w grze:8olo <-- mój

2. Nick banującego:sqn_X_X                                                     

3. Link do swojej listy banów:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

4. Wyjaśnienia:grałem  spokojnie na serwie zobaczyłem takiego gracza i pytałem się czy gra na takim i ja nie wiedzalem  że to reklama i ban! ;(

5. Obietnica poprawy:prosze o ub już wiem że nie można tak robić i już nigdy tego nie zrobię zobaczycie obiecuje :((

Edytowane przez podania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

Radzę poprawić nick banującego na "sqn_X_X"

Oczywiście to nie moja sprawa, ale myślę, że lepiej jak wcześniej to poprawisz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
podania    1

Radzę poprawić nick banującego na "sqn_X_X"

Oczywiście to nie moja sprawa, ale myślę, że lepiej jak wcześniej to poprawisz...

oki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Skoro gracz okazał skruchę i wyszło, że jest to czyste nieporozumienie, jestem skory dać unbana. Tylko proszę cię... Popraw to "jusz" na "już" (ortografia jest ważna, prawda?). Następnym razem po prostu się wstrzymuj, albo poproś gracza o jakiś inny kontakt. Mówię to do ciebie, jak i do innych graczy, gdyż można mieć przez to dużo przykrości. I na następny raz proszę o pisanie w dziale "Odwołania" (Oby taki raz nie nastąpił.). :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Myślę, że ten temat mogę zamknąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...