Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. proszę wejść w zakładkę Dla Adma i przecztać wia..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. proszę wejść w zakładkę Dla Adma i przecztać wia..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kuba999209

Skarga na SuperGamer3571

Rekomendowane odpowiedzi

kuba999209    1

1. Nick oskarżonego: SuperGamer3571

2. Nick oskarżyciela: kuba999209(i LuziPl)

3. Powód skargi: SuperGamer przezywał nas

4. Opis sytuacji: 29 kwietnia użytkownik SuperGamer3571 wyzywał nas od idiotów itp.

5. Dowody:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

proszę wejść w zakładkę "Dla Adma"

i przecztać wiadomości od SuperGamer3571

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

Kolejny raz widzę skargę na tego gracza... Wziąłbym to pod uwagę. Wcześniejsze skargi, były z podobnych powodów, o ile pamięć mnie nie myli. Lecz nie mam tu już nic do gadania. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
adamkoDAN    2

kuba999209 , może to i prawda-na chomikuja nie wchodze nie mam do tej strony zaufania ,ale ty wcale też czystego konta nie masz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Gracz zostanie ukarany. Nie jest to jego pierwsze przewinienie (kartoteke ma szeroką...), więc jeśli sytuacja się powtórzy, zastanowimy się nad pogłębieniem kary. Temat zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez kuba999209
      1. Właściciel / właściciele działki: kuba999209, danielex10PL
      2. Koordynaty dwóch rogów działki: 1<x181;y64;z674>, 2<x162;y63;z655>;
      3. Wielkość działki: 20x20
    • Przez kuba999209
      1. Nick oskarżonego: filipeos
      2. Nick oskarżyciela: kuba999209
      3. Powód skargi: 1. Grozil mi 2. Oszukal mnie
      4. Opis sytuacji: gracz filipeos obiecal mi ze jesli przegram z nim na arenie odda mi itemy nie oddal, gdy powiedzialem ze to zglosze on mi grozil ze mnie skopie(w realu) itp.
      5. Dowody: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
       wejdz w zakladke "Dla Adma"
    • Przez kuba999209
      [b]Chciałbym zostać kidmodem na serwerze freebuild.pl[/b]

[b]Wiek[/b][i] (wymagane jest 14+):13,5[/i]

[b]Czy znasz jakieś pluginy/komendy? Jeżeli tak to w skrócie jakie?[/b]:/ban, /kick, lwc,wordguard(wiem na czym polega ale nie ogariam)

[b]Miałeś już kiedyś jakąś range/obowiązek?[/b][i] (bycie adminem na własnym serverze sie nie liczy) :byłem kiedyś moderatorem na serwerze hardcore[/i]

[b]Ile jesteś w stanie przesiedzieć na serverze[/b]? : do 7 godzin w weekendy, w tygodniu jest nauka

[b]Czy byłeś karany w sieci Minecraft.pl?[/b] : mam 1 kicka

[b]Co powiesz o sobie?[/b] : Nazywam się Jakub. Lubię zombiaki, mam dobre kontakty z graczami na freebuild.pl (na innych serwerach z sieci minecraft.pl gram mało). Gram w minecraft. Mam 13 lat ale w sierpniu 14.

[b]Czy masz TeamSpeak3? [/b][i](wymagane jest posiadanie programu oraz mile widziany mikrofon) :Mam Team Speak 3 i mikrofon średniej jakości dżwięku.[/i]
      [i]Poza tym gadałem dziś ze swajnerem na Team Speak.[/i]
      [i]Preszę o szybką odp.[/i]
    • Przez fil2346
      [i][size=8]Nic!!![/size][/i]
  • Dodaj nową pozycję...