vectorp 0 Napisano 29 Kwiecień 2013 Siema nazywam sie Wiktor i prosze was o pomoc Za niedlugo bede robil swoj wlasny serwer dedykowany mam na oku kilka spoko pluginow i i w miare ogarniam komendy Potrzebuje listy pluginow na serwer survival prosze takze o podanie kilku rad na poczatek jak rozkrecic serwer i z jakiej strony najlepiej go kupic Jezeli mozecie mam pytanie jak moge zrobic wlasna strone internetowa ze sprzedarza rang Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 robakus07 1 Napisano 29 Kwiecień 2013 Na początek pluginy? Te najważniejsze - Bukkit, Essential. Co do hostingu - nie wybieraj ownserwer.pl nie ma z nimi kontaktu w ogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Cholinex 4 Napisano 30 Kwiecień 2013 Polecam Mineserv.eu, udostępniają API dzięki któremu w bardzo łatwy sposób przygotujesz stronę do sprzedarzy rang. Podstawowe pluginy: Essentials, AuthMe, WorldEdit, WorldGuard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 vectorp 0 Napisano 2 Maj 2013 A na MineServie pluginy nadal wgrywa sie przez filezille Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 spec1307 0 Napisano 2 Maj 2013 Większość hostingów raczej uniemożliwia rozwiązania komercyje przez blokadę opcji Rcon - ostrzeżenie ode mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siema nazywam sie Wiktor i prosze was o pomoc
Za niedlugo bede robil swoj wlasny serwer
dedykowany mam na oku kilka spoko pluginow i
i w miare ogarniam komendy
Potrzebuje listy pluginow na serwer survival
prosze takze o podanie kilku rad na poczatek
jak rozkrecic serwer i z jakiej strony najlepiej
go kupic
Jezeli mozecie mam pytanie jak
moge zrobic wlasna strone
internetowa ze sprzedarza
rang