Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Breaker432

Breaker432 [Przyjęty]

Rekomendowane odpowiedzi

Breaker432    5

nick: Breaker432

wiek 21

profesja: wojownik

Historyjka: Urodziłem się w małej wiosce, podczas wojny. Moja matka zmarła przy porodzie. Ojciec już gdy miałem 6 lat uczył mnie szermierki. Powtarzał mi, że w przyszłości na pewno zostanę rycerzem. Gdy miałem 10 lat naszą wioskę najechali Chasyci. Z walki wyszliśmy zwycięsko, lecz nie bez strat. Mogę się pochwalić, że sam kilku zabiłem. Po walce dowiedziałem się, że mój ojciec nie żyje. Podobno potrzebowali tuzina żołnierzy by go powalić. Pogrążyłem się w rozpaczy. Chciałem się zemścić, ale do wieku 16 lat nie miałem okazji. Wtedy właśnie nasz kraj pokonał Chasytów. Pragnienie zemsty które tak staranie pielęgnowałem przez te 6 lat, nagle się ulotniło. 5 lat później dowiedziałem się o tym, że w Regnum poszukują wojowników od razu wyruszyłem. Stoję teraz przed wejściem do portu Actus nie wiedząc co mnie dalej czeka...

skin:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Breaker432    5

Jest napisane, że jestem przyjęty ale nadal pisze niewolnik i nic nie mogę robić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ZooM    0

Dziwne bo nie ma posta od osoby sprawdzającej. Wydaje mi sie, że ty sam sobie zrobiłeś [przyjęty].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Erdamon    0

Według mnie jedyne co się zgadza z historią servera to Regnum i port Actus, ale nie znam się i nie oceniam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...