domidu01@gmail.com 4 Napisano 27 Kwiecień 2013 Co to jest? Gram sobie na freebuildzie, a mam czat z aliquama :P To jest lag czy co? xD Z resztą widać na Screenie Za czatem jest kawałek freebuilda, ale czat jest z aliquama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 27 Kwiecień 2013 Możliwe, że to zwykły bug. Uruchom po prostu ponownie MC. Jak tak dalej będzie to zobaczymy dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 27 Kwiecień 2013 Najzwyklejszy bug, tez tak parę razy miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProMati12 0 Napisano 20 Maj 2013 Bugi tez tak czasami mam i nie tylko na FB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 11 Lipiec 2013 Bug, jednak bardzo czasem przydatny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach