Skylo 20 Napisano 27 Kwiecień 2013 (edytowane) Joł. Temat i ankietka założona aby się dowiedzieć, co sądzą ludzie. Temat w żaden sposób nie ma nikogo urazić i poniżyć :) Zapraszam do głosowania! :) Edytowane 27 Kwiecień 2013 przez Skylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 27 Kwiecień 2013 Ja Atex i Łózi Woozie najlepsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Toficer Napisano 27 Kwiecień 2013 Oddać głos na jednego i narazić się na niszczycielską furię całej reszty? Nope, ja chcę żyć. :I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 27 Kwiecień 2013 (edytowane) Najlepszy jest swajner, jest bardzo miły. Edytowane 28 Kwiecień 2013 przez danielex10PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 27 Kwiecień 2013 Sam osobiście nie moge zagłosować lol :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 27 Kwiecień 2013 Woozie & Atexor.. 3 alternatywy nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 27 Kwiecień 2013 Jako iż nie mogę zagłosować oddaje głos na Atexora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 27 Kwiecień 2013 A ja się nie zorientowałem, że mogę zagłosować na kilku i zagłosowałem tylko na Atexa D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kanzol 14 Napisano 29 Kwiecień 2013 Toficer głosował na każdego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skylo 20 Napisano 29 Kwiecień 2013 Bo to lizus :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProMati12 0 Napisano 15 Maj 2013 swajner :DD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach