mikidyb102 13 Napisano 4 Sierpień 2011 Hej, nazywam się Michał, mam prawie 15 lat i mieszkam w Gdyni. Przesiaduje sporo na teamspeaku ze "starą ekipą". Tutaj w sumie przyprowadził mnie upadek chaty (choć jeszcze jest tam kilka osób) oraz kiedyś coś Pesio wspominał o tej stronie. Niewiem czy tylko ja i Pesio wspominamy te stronkę jako o Wietnamie (Witamy w Wietnamie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxXXmilitoXXxx 11 Napisano 4 Sierpień 2011 O co Ci ku**a chodzi?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 4 Sierpień 2011 Post jest bardzo nieczytelny. Mało co z niego wychwytuje... milito - nie przeklinaj... nawet z cenzurą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quinz 16 Napisano 5 Sierpień 2011 Albo edytował posta , albo ja jestem jakiś inny i wszystko rozumiem. Kolega z Gdyni , mamy do siebie niedaleko . Witaj na forum ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaell 24 Napisano 7 Sierpień 2011 My się znamy cześć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubasi 12 Napisano 7 Sierpień 2011 O, widzę, że jesteśmy w tym samym wieku ^_^ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 8 Sierpień 2011 Edytowany post. Czytelny jest teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 11 Sierpień 2011 Siema miki, widziałem, że w końcu się tu zarejestrujesz.Ps. JBC to mam w znajomych na forum chyba wszystkich z CG, z 13 osób będzie, więc nie jest źle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 7 Napisano 12 Sierpień 2011 O, mikidyb Też się widzę przeniosłeś z chaty górnika? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach