1GMac1 4 Napisano 24 Kwiecień 2013 Witam, chciałem nakręcić filmik z Critical Strike (CS Portable) i z GModa (Garry's Mod) tymi programami: 1. Fraps 2. BandiCam 3. Action! lecz wydaje mi się to niemożliwe. Mimo dobrej jakości filmów to grywalność (a co za tym idzie też lagi na filmie) spada do zastraszającego poziomu (GMOD i CS - 40 FPS bez nagrywania ; 10-15 FPS przy nagrywaniu). Czy znacie program/programy, które nie są tak obciążeniowe i pozwolą na nakręcenie filmu bez znacznych zawiech? Specyfikacja: Intel Core 2 Duo 1.7 Gh/z 2 GB RAM Intel 945GM 256 mb (zmodyfikowane sterowniki) Jak zły dział, proszę o przeniesienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik01 18 Napisano 24 Kwiecień 2013 Jak już to programy płatne. Ile byś mógł wydać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenBlind 129 Napisano 24 Kwiecień 2013 na ten proc i graficzna nie ma takiego programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MARVIN1994PL 0 Napisano 17 Maj 2013 trudna sparawa zobacz zewnętrzne/wewnętrzne karty to koszt okoła 400zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aziz 2 Napisano 18 Maj 2013 (edytowane) Cóż. Ja osobiście trafiłem na programa o nazwie ZD Recorder. Co prawda płatny, chociaż udało mi się zrobić myk, zeby nie był.. Ale ok, sprawuje się całkiem nieźle, jak się go dobrze ustawi. Co prawda dźwięk z mikrofonu trzeba nagrywać osobno (albo nie odkryłem funkcji łączenia źródeł) ale daje radę. Poniżej próbki możliwości, nagrywane u mnie. Jest koło 20fps. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. O ciup, ale kolega zrobił odkop. Edytowane 18 Maj 2013 przez Aziz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ProMati12 0 Napisano 20 Maj 2013 Mozna pobrac Frapsa na zalogowanej wersji mozesz nagrywac czasu ile chcesz ;) nie musisz placic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dunz 0 Napisano 26 Sierpień 2013 Używam Mirillis Action! Miałem dokładnie ten sam problem co Ty. Rozwiązanie: - zmniejszyć jakość z (orginalny 1080p 720p) do 480p ( wciąż znośna jakość) - w opcjach programu zmień jakość video na niska po zastosowaniu tych opcji powinno hulać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach