Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Kerad1998

FalseBook

Pytanie

Kerad1998    0

Witam mam problem dotyczący FalseBooka sam w sobie działa ale nie działa tabliczka że coś w dzień jest włączone a w nocy na odwrót a dokładnie chodzi mi o [MC0230] chodzi o to że to działa pojawia się ten napis u góry ale tylko to dziala.

Reinstalowałem FalseBooka zamieniałem go na CraftBooka usuwałem LWC bo mi tak kolega podpowiedział nic nie działa niestety proszę o pomoc jeśli podałem za mało informacji to napiszcie.

Nawet wszystkie pluginy na chwile usunąłem i nic a potem wgrałem kopie i to samo.

Serwer to Bukkit w wersji 1000.

Mogę dorzucić screeny jeśli potrzeba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Kerad1998    0

nie wiem dlaczego, ale nie rozumiem tego co ty napisałeś. opisz problem jeszcze raz i niepanikuj

Nie panikuje po prostu opisałem problem chodzi o to że tabliczka MC0230 nie dziala i nie przestawia dzwigni kiedy zmieni się pora dnia na przykład nie zamyka bram zamku w nocy albo nie zamienia klocków z niebieskiej wełny w glowstone wszystko działało reinstal falsebooka nic nie dał a na pewno żaden plugin tego nie blokuje sprawdziłem to.

Falsebooka reinstalowałem tą samą wersje nowsze starsze i u kolegi u którego działa.

Spróbuję zreinstalować sam serwer przeniosę mapkę i zobaczę bo wcześniejszy temat pisałem przed krótkimi wczasami.

Niestety reinstal serwera nic nie dał :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Gość Asgaroth da Fae   
Gość Asgaroth da Fae

Nie panikuje po prostu opisałem problem chodzi o to że tabliczka MC0230 nie dziala i nie przestawia dzwigni kiedy zmieni się pora dnia na przykład nie zamyka bram zamku w nocy albo nie zamienia klocków z niebieskiej wełny w glowstone wszystko działało reinstal falsebooka nic nie dał a na pewno żaden plugin tego nie blokuje sprawdziłem to.

Falsebooka reinstalowałem tą samą wersje nowsze starsze i u kolegi u którego działa.

Spróbuję zreinstalować sam serwer przeniosę mapkę i zobaczę bo wcześniejszy temat pisałem przed krótkimi wczasami.

Niestety reinstal serwera nic nie dał :/

A permissions ustawiłeś? Bo każda zabawka to osobne permission

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Kerad1998    0

A permissions ustawiłeś? Bo każda zabawka to osobne permission

Nie rozumiesz mam Opa op ma wszystkie permission a po drugie nic nie zmieniałem wszystko się schrzaniło po prostu w chwilę bez powodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Kerad1998    0

@REFRESH@

Nie chce pisać trzeciego postu mam inny pomysł wyślijcie mi link do pluginu który działa jak te tabliczki time day w falsebooku a najlepiej jak zastępca false i craft booka.

O żal ŻADNA TABLICZKA MI NIE DZIAŁA!!!!!

PROSZĘ O POMOC SZYBKO.

Jedna istotna rzecz dam screena z gry chodzi o to że pisze mi np. It is day ale nie działa mi to tak że drzwigni nie przestawia!!!

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Kerad1998    0

@REFRESH@

Ktoś mi pomoże!

Daje scereny itd.

Jest tu chyba jakiś specjalista ALBO ADMIN.

Proszę o pomoc albo o plugin zastępujący falsebooka i nie mówię craftbooku tylko o innym pluginie.

PS.Nie piszcie mi tekstów typu "Google nie boli/gryzie' "Wujek Google" itd.

Szukałem i nic.

Chyba ktoś umie pomóc w dziwnym przypadku bo mi się wydaje że nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...