wiewiórka 0 Napisano 19 Kwiecień 2013 Chcę grać przez LAN z bratem na dwa kompy. jak to zrobić? krok po kroku, bardzo proszę. próbuję tego od miesiąca i mi nie wychodzi. bardzo, bardzo ale to bardzo proszę o pomoc. no i oczywiście + . kroczek po kroczku, bardzo proszę!!!!!! POZDRAWIAM! PS. Bardzo proszę o pomoc!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Miloszu_xd 171 Napisano 19 Kwiecień 2013 Generujesz świat Klikasz escape Klikasz udostępnij przez LAN Druga osoba klika tryb wieloosobowy i powinno jej znaleźć serwer w sieci lokalnej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 wiewiórka 0 Napisano 19 Kwiecień 2013 a nie potrzeba hamachi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Miloszu_xd 171 Napisano 19 Kwiecień 2013 Na LAN nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 wiewiórka 0 Napisano 19 Kwiecień 2013 poczkaj jak ci się chce :P to sprawdzę czy działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 patryk0700 7 Napisano 19 Kwiecień 2013 Wystarczy wspólny internet, a poza tym Hamachi ani nic nie potrzeba :) A reszta to tak jak kolega u góry napisał ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 boruc4545 0 Napisano 19 Kwiecień 2013 Aby grać przez LAN potrzeba: 2 Komputery Internet Wi fi aby grać przez lan wchodzisz na jakiegoś save'a wciskasz udostępnij przez lan i gotowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 wiewiórka 0 Napisano 20 Kwiecień 2013 ok ale jak ja udostępniam przez lan i wykrywa mi u brata to ładuje się 1 minutę a potem wyskakuje Failed Conection czy coś w wtym rodzaju. czy to wina że na kompie brata włączam minecrafta przez cmd, kodem java -Xmx800m -jar "C:\Documents and Settings\Pawel\Dane aplikacji\.minecraft/Minecraft.jar ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chcę grać przez LAN z bratem na dwa kompy. jak to zrobić?
krok po kroku, bardzo proszę. próbuję tego od miesiąca i mi nie wychodzi.
bardzo, bardzo ale to bardzo proszę o pomoc. no i oczywiście + .
kroczek po kroczku, bardzo proszę!!!!!!
POZDRAWIAM!
PS. Bardzo proszę o pomoc!!
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi