Erdamon 0 Napisano 4 Sierpień 2011 Po pierwsze to nie wiem gdzie napisać ten temat...Po drugie mam problem na naszym serverze, problem jest taki że mam zdolność Combat na 9 ale nie mogę używać kamiennego miecza. Może to coś z Forgery albo tak było tylko ostatnio a teraz naprawiono. Ale i tak proszę o pomoc z tym problemem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil92PL Napisano 4 Sierpień 2011 Są problemy z kamiennym mieczem ale inne działają poprawnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nehar 0 Napisano 4 Sierpień 2011 Wczoraj kamienne jeszcze dzialaly... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elwo 11 Napisano 4 Sierpień 2011 Ten serwer od początku się sypie.Rada? Używaj drewnianego do wbicia 10 combat. Potem kup od kogoś żalazny. Tak, tracisz na tym sporo, ale widać trzeba, kamienne miecze od 2 dni leżą, i raczej sie to szybko nie zmieni.Edit:@Nehar - wybacz, ale wczoraj gralem tylko przez chwile, myślałem że nic się nie zmieniło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nehar 0 Napisano 4 Sierpień 2011 Tylko ze od wczoraj kamienne miecze dzialaja juz dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gap1996 9 Napisano 4 Sierpień 2011 Tylko ze od wczoraj kamienne miecze dzialaja juz dobrze.Dokładnie, sam napisałem tą jakże przyjemną wiadomość w którymś z moich ostatnich postów. Tak więc od wczorajszego wieczoru i przynajmniej do tej chwili, kamienne miecze mają się bez zarzutu (przynajmniej u mnie ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Y4nuszek 18 Napisano 4 Sierpień 2011 Widziałem na własne oczy! Działają. D:Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach