Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
darcioww

RPG Szukam Pluginu lub pomocy w skonfigurowaniu tego w World Guard

Pytanie

darcioww    1

Witam!
Szukam pluginu, ze np. dana ranga nie może użyć kilofa,  ale za to może użyć miecza itp. Na server RPG  (rangi w permissionsex mam juz gotowe )

LUB

Mam do waś prośbe o skonfigurowanie  blacklist ( w world guard ) Rangi na serwie : Technik (to samo co admin ) Architekt (to samo co admin ), Pomocnik (mod ), VIP, Inzynier,  Drwal, Kopacz . ( Tu jest tut jak to skonfigurowac ale tego nierozumiem .

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

) Jak chcialbym żeby ktoś mi to zrobił : Inzynier ma móc tylko otwierac  crafting i craftowac itemki uzywac enchantu  i kowadła , Piecyków ( nie moze uzywac zadnych narzedzi.) . Drwal ma móc tylko kopac drewno siekierkami drewnianymi złotymi żelaznymi i dixowymi i motyki tez diax drewno zloto zelazo . Kopacz  ma móc tylko kopac Łopatami  drewnianymi złotymi żelaznymi i diaxowymi i Kilofami tez drewno zloto diax i zelazo . I jeszcze otwierac piecyki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Adeo    34

Wszystko zrobisz za pomocą pluginu modifyworld - standardowo jest dodawany do permissions ex, lecz trzeba go aktywować itd.

Tutaj masz dokumentacje pluginu 

Jeśli będziesz miał z nim problem mogę dać kilka wskazówek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
darcioww    1

Wszystko zrobisz za pomocą pluginu modifyworld - standardowo jest dodawany do permissions ex, lecz trzeba go aktywować itd.

Tutaj masz dokumentacje pluginu 

Jeśli będziesz miał z nim problem mogę dać kilka wskazówek...

Dzieki :) Ale jkaos niedaje sb z tym rady :) Więc Proszę o Dokładne wyjaśnienie . (A może Podeśle ci Pliki i pomozesz mi w tym  ? . Byłbym bardoz wdzięczny . ) :)

Edytowane przez darcioww

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi