Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
VebMaster

Jak kupić Gift Code Minecraft bez konta w banku?

Pytanie

VebMaster    0
Ani ja ani moi rodzice nie mają konta w banku (a z tego co mi się zdaje nie da się kupić na minecraft.net bez niego). Proszę o dokładne wytłumaczenie sposobu. I proszę o nieudzielanie odpowiedzi typu: Ktoś na pewno ma konto, na minecraft.net itd.

Z góry dziękuję z pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Najprościej poprosić jakiegoś kolegę  o kupno Gift code. Umówcie się, że najpierw sprawdzisz czy działa i dopiero potem dasz mu pieniądze.

Z tego, co wiem, to chyba nie ma w sklepach do kupienia, oprócz internetowych. Nawet jak nie masz PayPal to nie przelejesz, bo twoi rodzice nie mają konta bankowego. Inna opcja - załóż konto PayPal za darmo w internecie i poproś znajomych/rodzinę, aby przesłali tobie pieniądze na to konto, wtedy sam kupisz (w razie, gdyby kolega nie ufał kupowaniu przez internet). :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
anewil    30

Ja polecam przez allegro sam kupowalem 2 gift cody i nie miałem żadnego problemu. Przelew na allegro mozesz sobie zrobić na poczcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424

Dodaj do tego, że na allegro ale u zaufanego sprzedawcy za cenę gifta od 90 zł (słownie: dziewięćdziesięciu złotych) wzwyż, bo inaczej kasa wyrzucona w błoto - nielegalne taniochy MC, które po miesiącu, czy dwóch przestają działać.

A nawet gdyby allegro... tak jak z płatnością? Przy odbiorze ._.?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
JOPECREEPER    11

Powiem ci tak

1. Nie kupuj Gift Code przez Allegro

2. Nie da się kupić Premium bez konta w banku

3. Jak inni piszą zagadaj z kimś by ci zakupił a później mu oddasz (ale jak kupuje musisz to sam widzieć)

4. Próbuj wygrywać na różnych konkursach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...