michu2009 0 Napisano 8 Kwiecień 2013 Witam tak jak w tytule chciał bym pograć nie tylko sam ale nie wiem gdzie mam wejść bo wszedzie jak widze sa płatne serwery jeśli ktoś potrzebuje pomocy w grze to z miłą chęcią bym był wdzięczny za przyjęcie gram od 2 tygodni dopiero ale o to moje wykonania co juz zrobiłem w grze sam:) Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 9 Kwiecień 2013 (edytowane) Gdzie pograć? Wejdź na minecraft.pl i spójrz po PRAWEJ stronie.. Do tego jakim cudem znalazłeś same płatne serwery? Z tego co wiem to jest dosyć mało.. Budowle.. nie powalają, ale po co robić wszystkiemu screena? Edytowane 9 Kwiecień 2013 przez KristoforoH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrienex112 6 Napisano 9 Kwiecień 2013 Szczerze trochę tych screenów nie ogarniam... Ale jeżeli chcesz pograć za darmo zapraszamy np. Na MCSV, jeśli lubisz survival, albo na Aliquam jeśli wolisz coś pobudować na creative ;) (A tak po za tym spoko nick w mc, na pewno Cię znajdę ;d) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach