Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
taos

Problem z 301 wyświetleniami

Rekomendowane odpowiedzi

taos    1

Witam. Może pisze w złym dziale, jeżeli tak to prosze o przeniesienie i nie karanie banem ;( 

Mam taki problem. Otóż z znajomymi tworzymy od niedawna filmiki z minecrafta. (Wyszukaj czerwonekobry jak chcesz obejrzeć coś) Ale mam problem taki że pierwszy filmik normalnie ma ponad 6 000 wyświetleń to dwa nowe wstawione niedawno mają po 301 wyświetleń.

Znam ten problem bo nawet u znanych Youtuberów czasami sie tak zacina. Wyszukałem w google że to youtube sprawdza czy te wyświetlenia są właściwie czy coś i że to może zająć maksymalnie jedną dobę. A problem jest taki że już około 2 dni filmiki są zacięte na tych 301.

Ma ktoś jakiś pomysł?

Pozdrawiam i przepraszam za zły dział jak coś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Jest to specjalnie zrobione przez Google (obecnego właściciela Youtube). Obecnie jak się ma partnerstwo (dajesz reklamy w filmiki i zarabiasz... grosze przy nawet 10.000 wyświetleniach) to za każde wyświetlenie się zarabia. Bez partnerstwa chyba też to jest "włączone", aby nie było sztucznych nabijaczy, to jest automatyczneie blokowane zaliczania wyświetleneń i badani są wszyscy userzy którzy obejrzeli, czy nie ma jakiegoś podstępu. Potem przy iluś tam jest także, ale zakres bodajże się zwiększa, np. 301 -> 5000 -> 152.724 (to jest przykładowe). Poszukaj więcej w google jak jesteś ciekaw. To jest całkiem normalne i w ciągu może kilku dni wróci do normy. Gdy wszystko jest okej dodają wyświetlenia, a jak masz aprnerstwo to kilka groszy do portfela.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Jest to specjalnie zrobione przez Google (obecnego właściciela Youtube). Obecnie jak się ma partnerstwo (dajesz reklamy w filmiki i zarabiasz... grosze przy nawet 10.000 wyświetleniach) to za każde wyświetlenie się zarabia. Bez partnerstwa chyba też to jest "włączone", aby nie było sztucznych nabijaczy, to jest automatyczneie blokowane zaliczania wyświetleneń i badani są wszyscy userzy którzy obejrzeli, czy nie ma jakiegoś podstępu. Potem przy iluś tam jest także, ale zakres bodajże się zwiększa, np. 301 -> 5000 -> 152.724 (to jest przykładowe). Poszukaj więcej w google jak jesteś ciekaw. To jest całkiem normalne i w ciągu może kilku dni wróci do normy. Gdy wszystko jest okej dodają wyświetlenia, a jak masz aprnerstwo to kilka groszy do portfela.

Szukasz teorii spiskowych? Tak mi się wydaje, bo przyczyna jest zupełnie inna. Wymagana znajomość angielskiego.

[media]

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

[/media]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...