Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. lub: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. lub: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Youtubestars

Nagrywasz filmy z Minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie, nagrywasz ?

Jeżeli tak i robisz świetne filmiki, a i tak nie widać efektów? Z naszą pomocą użytkownicy serwisu YouTube docenią Twoją twórczość ;)

sprawdz:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

lub:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Edytowane przez Youtubestars

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

So weeeeird.

A jest jakieś świadectwo tego w ogóle?

Myślę, że żaden początkujący nie chciałby ryzykować wydawania pieniędzy na subskrybentów. Niby popularniejszy kanał i można zdobyć widzów (prawdziwych, którzy obejrzą filmiki, więc dadzą zarobki), ale ja nie czułbym się dobrze, mając taką usługę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popularność dają, chyba, tylko wyświetlenia przy filmach, a nie subskrypcje. One tylko powiadamiają autora kanału, ile ludzi go ogląda (nie licząc pustych subów), no i są jakimś wskaźnikiem dla innych.

Więc nie podchodzi to pod fałszerstwo? Zresztą oprócz widzów można zarobić też bana lub ostrzeżenie na YT za boty, nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Czekaj, czekaj, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem... Sprzedajecie sztucznych "widzów"?

Do tego używacie "skryptów"?

Po pierwsze, jeśli ktoś to kupi, to musi być hmmm, jak to nazwać, żeby nikogo nie obrazić, już wiem, musi być kompletnym niedojdą. Skoro nikt nie subskrybuje kanału, to po prostu oznacza, że nikogo to nie interesuje.

Zresztą, tworzenie kanału na youtube tylko dla samych widzów samo w sobie jest bezsensowne.

Nie można się wybić tworząc filmiki dla samych subskrybcji, trzeba je robić dla siebie, bo inaczej nie ma to sensu.

Dodatkowo, jeżeli ktoś ma wielu widzów, to wcale nie oznacza, że jego kanał jest godny uwagi lub pomysłowy. Często jest to kwestia szczęścia, czy ktoś cię dostrzeże, czy też nie... Nie można kupić ludzkiej uwagi.

Dawno nie widziałem tak pustego towaru. To jak płacenie za stosunek, będziesz zadowolony, ale jednocześnie miłości z tego nie będzie. U was można kupić widzów, którzy nie będą oglądać filmików. Po co to komu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idea jest taka aby początkującym bylo latwiej się wybić. Nikt  z potencjalnych widzów nie sprawdza jacy są inni widzowie kanału tylko jaka jest ich ilość. Częśc z nich zasubskrybuje kanał oczywisćie dlatego że filmy tworzone przez autora są godne uwagi, ale niektorzy też bedą patrzeć na ilość dotychczasowych subskrypcji kanału. A jak wiadomo, lepiej jak jest więcej :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

Lepiej zacząć od jakiegoś zabawnego ale pouczającego poradnika i wtedy nowicjusze obejrzą filmiki i potem zaczną ciebie subskrybować. To bardziej satysfakcjonujące niż kupowanie obejżeń.

Sprzedawanie subskrypcji... Skomentuję to jednym słowem: żałosne

Zgadzam się bezgłośnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi