Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość thejumpix

[SKARGA] Adeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość thejumpix   
Gość thejumpix

"Użytkownik KaoPL za: trolling, spam, po skumulowaniu warnów otrzymuje urlop czternastodniowy! Gratulacje!"

Ja się %$#@ pytam, gdzie ja trollowałem i gdzie ja %$#@ spamowałem!?

W powodzie warna pisze, że  trollowałem w "moim opisie" profilu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość thejumpix   
Gość thejumpix

Czemu masz MultiKonto ?

Kiedyś założyłem, bo miałem problem inny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość thejumpix   
Gość thejumpix

To był troll? JA SIĘ *&^%* PYTAM, TO BYŁ TROLL?
Napisałem, że nie ma nic przygotowane na serwer multipalyer i nie ma kontaktu i to się nazywa trollowanie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Trochę poszperałem i znalazłem 3 zgłoszenia na ten post (to chyba ten). Osoby zgłaszające są anonimowe ;)

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

W sumie... to racja, trochę spamerskie to było, a na pewno bardzo prowokacyjne, tym bardziej na stałego bywalca forum.

EDIT:

@up:

No ale bez przesady... 999 slotów, czy brak przygotowanego czegokolwiek na serwer to jeszcze może (z dużą łaskawością) można przyjać, ale "Kontakt:brak"? To już widać, że przesada...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość thejumpix   
Gość thejumpix

Brak danych kontaktowych...zawsze można napisać prywatną wiadomość do osoby na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

To trzeba było to napisać... to serio wyglądało jak na moje oko bardzo "trollowato" gdy wszystko wokół było "nie mam, nie mam, nie, brak, brak, nie" czy jakoś tak... Ale to tylko takie moje zdanie...

Adeo zbanował to on niech wyjaśnia bardziej jako banujący

Poza tym... rozumiem jako "skarga/prośba o unban" założyć multi, ale co to jest z akonto co jest założone w 2012 roku ._.?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
Przepraszam, że wtrącam się do spraw administracji, ale chcę zacytować tylko kawałćek regulaminu
"9.3. Każdy użytkownik ma prawo odwołać się od bana lub bana okresowego pisząc na adres: bany@minecraft.pl lub na adres e-mailowy dowolnego Admisitratora.", a o multikontach chyba każdy wie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość thejumpix   
Gość thejumpix

Szanowny pan Adeo z łaski swojej mógłby zajrzeć do tego tematu, chyba, że to jest za trudne.
Nie obchodzi mnie już czy dostanę tego unbana, czy nie. Miałem już wiele razy warna za dosłownie NIC! Mam dosyć bezmyślności moderacji!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adeo    34

Stop flejming : D

Uważasz, że nie jest trollingiem pisanie bezsensownego postu, gdzie mówisz o serwerze 999 slotowym, kontakt: brak itd. Jak można to odebrać? Jest to czysty trolling, chciałeś wykazać się humorem czy jak? Wykaż się, lecz z umiarem, w granicach rozsądku, ja dodałem +1, czyli praktycznie nic, ale uzbierało Ci się z poprzednich warnów i poszedł tempban. I jeśli twierdzisz, że moderacja jest bezmyślna, to poprzyj to argumentami. Zapewne czytałeś regulamin i wiesz dobrze, że trolling = łamanie regulaminu = kara... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

Jako, że zarówno regulamin mówi o tym, by odwoływać się na adres bany@minecraft.pl oraz to "odwołanie" jest karygodne, kara zostaje.

Aha, z czasem usunięte też zostaną multikonta, ale podarujemy sobie karę. :)

Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...