Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
djpapier

Prośba : Mogę zrobić Komisariat ?

Rekomendowane odpowiedzi

djpapier    0

Witam dzisiaj opisze wam projekt komisariatu/policji który wymyśliłem przed sekundom.

Komisariat/policja która by się bardzo przydała na serwerze bedzie miała : 3 piętra+ 1 podziemią .

Na pierwszym piętrze będzie wejscie dla przelozonych i wiezniow bedzie znajdowalo sie w srodku korytarz schody jakies przyozdobienie i to wszystko . to nie ma byc villa ani jakies wesole miejsce tylko "KOMISARIAT"/policja . ; )

pod ziemia beda sie znajdowaly wiezienia ok. 50 wiezień . Każde wiezienie bedzie mialo pole w srodku 3 na 3 . Wiezienia beda otwierane na przycisk tak jak by brama tylko wiezienie . ; ) (oczywiscie przycisk aby otworzyc wiezienie moga nacisnac tylko przelozeni ) . 2 pietro mniej wiecej bedzie wygladalo tak : beda biura tych normalnych pracownikow/policjantow i jakies przyozdobienie itp. 3 pietro to beda juz takie wieksze biura tych wyszej polozonych komendantow/szeryfa itp tam juz bedzie bardziej przytulnie .

Ogolnie ten komisariat/policja wyobrazala mi sie z jakis ciemnych kolorow najlepiej niebieski budynek a na rogach np stone czy cos .

Komisariat bedzie zeby nie byłoo takich ludzi którzy robią chaos na serwerze i np : przeklnaja czy coś . Np. takie problemy ogl . kazdy na to krzyczy "help" ktos wylal gdzies lave czy cos .

Mam nadzieje że POMYSŁ zostanie zrealizowany bo naprawde przydałoby się to na serwerze. ; ))

Na pomysł wpadł : djpapier

Nick w minecrafcie : djpapier

pisał : djpapier

To pa jak wpadne na coś jeszcze to napisze ; ) .TRZYMAJCIE kciuki w GÓRE!!!! ; ))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132

a moze jakis projekt?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Czekam na ogólny projekt (wizualny). Budowla taka może powstać jako sama w sobie lecz policjanci lub ludzie odpowiedzialni za porządek (nowi) - już nie. Od tego są też obowiązki kidmoda, moda no i admina.

Wstrzymuje się od głosu jak na razie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pueblos    3

Popieram zdanie krwawica. Wypasiony posterunke policji jako ozdopa, owszem. Póki co czekamy na zarys/projekt :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mariush    4

Jestem za jeśli będzie to budynek publiczny/ozdoba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...