kubex 4 Napisano 28 Marzec 2013 (edytowane) Cześć! Razem z kolegą (luzak00 (na YT ASsasSYN Ziomekczek)) stworzyliśmy mapę escape dla dwóch graczy. Mapa jest w języku polskim a znajduje się na niej 15 zadań (w tym kolejki). Zasady: Graj na peaceful Włącz command-blocki Używaj wersji co najmniej 1.5.1 Reszta zasad znajduje się na mapce po teście inteligencji i przejściu przez obrazy. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Instalacja podana w pliku "Przeczytaj mnie!" znajdującym się w pobranym archiwum WinRARa. Pozdrawiam. Edytowane 28 Marzec 2013 przez kubex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 30 Marzec 2013 UpPost..... Czyli inaczej temat w górę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 3 Kwiecień 2013 UpPost Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 6 Kwiecień 2013 Znowu w górę..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 7 Kwiecień 2013 Nikt nie gra? UpPost. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 21 Kwiecień 2013 UpPost Niech ktoś zagra! Byłoby miło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymonoraptor200 3 Napisano 21 Kwiecień 2013 Nie spamuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Letrewiarz 0 Napisano 29 Kwiecień 2013 Już, już pobieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oskarowy7 11 Napisano 4 Maj 2013 No.. nawet mi się podobała :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 9 Maj 2013 Pozdrawam Oskarowy, 20 killi na gunbox... ale o tym nie tutaj. Odkryłem parę niedociągnięć, np. strzelanie w obrazy nie działa, ale w następnej mojej mapie tego nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaoPL 107 Napisano 18 Maj 2013 Spoko ;) ale zmieniłbym trochę elementów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 1 Czerwiec 2013 Testowałem ale coś nie pykło koledze ze strzelaniem w obrazy. Dalej, dawajcie sugestiee... potrzebuję ich do następnej mapy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 1 Czerwiec 2013 Zrób labirynt ze ścianami z lawy oraz drzwi na kod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 11 Czerwiec 2013 Gigeno, czeeego ty odemnie oczekujesz? Ja nie jestem mistrzem redstone, nie umiem głupiego komparatora obsłużyć! Ja jestem raczej parkoour! PS: Jeszcze nie pracuje nad nowym escape. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Killa 0 Napisano 18 Czerwiec 2013 Mapa nie wystaje ale na umilenie czasu starczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Synthetic007 1 Napisano 7 Lipiec 2013 zajebista mapa człowieku :) miło się grało :X dzieki ;} Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubex 4 Napisano 9 Lipiec 2013 To ja dziękuję. Dzisiaj zaczynam robić kolejną. Postanowione! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheOsteeR 0 Napisano 9 Lipiec 2013 średnia ona... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VenomPCPL 26 Napisano 18 Luty 2018 ** Wiadomość wygenerowana automatycznie ** Temat został przeniesiony do archiwum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach