Vancries 0 Napisano 27 Marzec 2013 Mam słaby komputer i nie wiem jakiego OptiFine zainstalować? Ultra czy Normal? czym One się różnią? Ultra więcej ram potrzebuje czy jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość Ewelina_70 Napisano 27 Marzec 2013 Tu masz wszystko na ten temat (chyba) Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 KaoPL 107 Napisano 27 Marzec 2013 Zainstaluj Ultra. Normal to wersja... stworzona dla n00bów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 patryk0700 7 Napisano 27 Marzec 2013 Kao nie zgadzam się z tym co napisałeś :P Ponieważ Ultra jest dla lepszych komputerów z HD. A normal jest dla słabszych komputerów. Ultra mocno obciąża system, więc Vancries'owi polecam normal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mam słaby komputer i nie wiem jakiego OptiFine zainstalować? Ultra czy Normal? czym One się różnią? Ultra więcej ram potrzebuje czy jak?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi