harrrry 1 Napisano 3 Styczeń 2015 Swietny projekt. 1000/10. Masz talent. Oby więcej takich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 3 Styczeń 2015 Ladne, ladne, ale cos malo szczegolow na, ktorych dluzej mozna zawiesic oko. Projekt ogolem zacny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolzere 0 Napisano 4 Styczeń 2015 (edytowane) Ogólnie to budowla fajna mnie razi w oczy wykorzystanie tylko jednego surowca którym jest quartz, poza tym te szyby w oknach ze zwyklego glassa. By uszło jesli to bylaby wersja mc 1.2.5. Co do samego zamyslu bardzo mi sie podoba ulokowany centralnie budynek a naokolo niego inne, lecz nie ma żadnych szczegółów i to boli. Nie mam nic przeciwko uzywania wrapper-a ale daj cos od siebie a nie tylko posilkuj sie modem. Pozdrawiam i życze kolejnych udanych budowli. :confused: lol to ma 2 lata i nie skonczone ;D no ładnie.. sry za odkop Edytowane 4 Styczeń 2015 przez lolzere Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KordianCzuj 0 Napisano 25 Lipiec 2015 A to moje budowla dopiero zaczynamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach