patryk0700 7 Napisano 25 Marzec 2013 Witam :) Wgrałem sobie SinglePlayerCommand i nie chce mi działać zaznaczenie terenu ( //wand "Left click: select pos #1; Right click: select pos #2) Robię wszystko a nie chce mi zaznaczać terenu. Jest to dla mnie ważne ponieważ jak nie będę tego miał to nie będę mógł szybciej zrobić mapki. Za wszelką pomoc z góry dziękuję :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Miloszu_xd 171 Napisano 25 Marzec 2013 W ogóle nie zaznacza? Jak tak to spróbuj kliknąć drugim klawiszem albo gdzies obok i powinno zacząć działać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 patryk0700 7 Napisano 25 Marzec 2013 Klikam i powinno pisać że zaznaczyło teren, ale nic nie pisze. A gdy próbuję wpisać komendę //set 56 to mi pisze "Make a region selection first" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 KristoforoH 65 Napisano 25 Marzec 2013 Ja zawsze tak miałem, używaj //hpos1 i //hpos2... innego rozwiązania nie znam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Wintalan 75 Napisano 25 Marzec 2013 W SPC zawsze istniał pewien bug, umożliwiający zaznaczenie terenu jedynie pod daną lokalizacją pitch i yaw... Dziwię się, że nadal go nie naprawili. Od siebie powiem, że nic z tym nie zrobisz i wygodniej będzie zrobić jednoslotowy serwer na localhoście i wrać WE (ew. Zaznaczasz właśnie tak jak powiedział kolega wyżej)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam :)
Wgrałem sobie SinglePlayerCommand i nie chce mi działać zaznaczenie terenu ( //wand "Left click: select pos #1; Right click: select pos #2)
Robię wszystko a nie chce mi zaznaczać terenu.
Jest to dla mnie ważne ponieważ jak nie będę tego miał to nie będę mógł szybciej zrobić mapki.
Za wszelką pomoc z góry dziękuję :)
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi