Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
speakn3t

Auran96 [Przyjęty]

Rekomendowane odpowiedzi

speakn3t    0

Nick: Auran96

Klasa: Drwal

Historia:

Urodziłem się w małej wiosce znajdującej się w obrębie krainy Venderin, podczas panowania Wielkiego Cesarza, władcy Diamentowego Imperium. Mój ojciec był drwalem, a matka garncarką, tak więc moi rodzice nie doświadczali jakiejś wielkiej biedy, głównie to matka najlepiej się utrzymywała ze swojego zawodu. Przed śmiercią Wielkiego Cesarza i ucieczką z Venderin pomagałem ojcu w rąbaniu drzew, nie było to łatwą pracą, ale jeśli miałem wyjść na kogoś, musiałem pracować od rana do wieczoru. Jednak gdy Wielki Cesarz zmarł, Diamentowe Imperium rozpadło się i na wielu terytoriach zaczęły się zażarte wojny domowe, a życie w Venderin stało się zbyt niebezpieczne i bez żadnych perspektyw w przyszłości, dlatego musiałem uciekać razem z rodzicami jak najdalej od tego miejsca. Niestety, ojciec podczas wędrówki zmarł z wycieńczenia i choroby a matka została porwana przez miejscowych bandytów. Gdy dowiedziałem się, że ludzie masowo zaczęli emigrować do nowego królestwa zwane Regnum, postanowiłem jak najszybciej dotrzeć tam, żeby wreszcie skończyć dotychczasowe życie i zacząć wszystko od nowa. Na razie nie wiem co mnie tam czeka, ale będę dobrej myśli.

Skin:

skingo.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...