Daniel369 1 Napisano 22 Marzec 2013 Poda mi ktoś link skąd bym mógł go ściągnąć? Szukałem i albo są dziwnie dwa pliki albo obiekt jest zawirusowany. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 piernik01 18 Napisano 22 Marzec 2013 Z Hackami Ci nikt nie pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 patryk0700 7 Napisano 22 Marzec 2013 Żal mi ciebie na cheatach grać :P Dzisiejsza społeczność minecraftowa schodzi na psy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Daniel369 1 Napisano 22 Marzec 2013 lol. mi żal waszej inteligencji. co wam do tego, czy ktoś chce grać na chitach?? ja chce akurat na swoim serverze spawnery znaleźć i móc lepiej administrować. Takich ludzi nie nawidze co pchają się z brudnymi butami w codze sprawy i swoje syfy chcą przekazać innym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Woozie 258 Napisano 22 Marzec 2013 W myśl ppktu 2.3.11 [Zabrania się] Reklamowania oraz sprzedaży oprogramowania, modyfikacji lub metod pozwalających na ominięcie zabezpieczenia klienta lub serwera Minecraft (cheaty/hacki) nikt na tym forum Ci nie pomoże. Dziękuję, zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poda mi ktoś link skąd bym mógł go ściągnąć? Szukałem i albo są dziwnie dwa pliki albo obiekt jest zawirusowany. :/
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi