- 0

[Solved]Can't connect to minecraft.net
Pytanie zadane przez
Daniel369
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. ]D369[/url][/b] [i][b]- - -[/b][/i] [b]Specyfikacja komputera([i]Jeżeli problem dotyczy problemów ze startem gry,ścinami lub błędami graficznymi[/i]):[/b] [b]Procesor :[/b] Procesor Intel Core i7 2600K 3.4GHz Cache 8MB LGA1155 BOX [b]Ilość ram :[/b..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. ]D369[/url][/b] [i][b]- - -[/b][/i] [b]Specyfikacja komputera([i]Jeżeli problem dotyczy problemów ze startem gry,ścinami lub błędami graficznymi[/i]):[/b] [b]Procesor :[/b] Procesor Intel Core i7 2600K 3.4GHz Cache 8MB LGA1155 BOX [b]Ilość ram :[/b...">
Skocz do zawartości
Pytanie zadane przez
Daniel369
[b]Premium:[url="
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
"]D369[/url][/b][i][b]- - -[/b][/i]
[b]Specyfikacja komputera([i]Jeżeli problem dotyczy problemów ze startem gry,ścinami lub błędami graficznymi[/i]):[/b]
[b]Procesor :[/b]
Procesor Intel Core i7 2600K 3.4GHz Cache 8MB LGA1155 BOX
[b]Ilość ram :[/b]
Pamięć RAM GOODRAM DDR3 8 GB (2x4GB)/1333MHz PC3-10600 CL.9 DUAL CHANNEL
[b]Karta graficzna :[/b]
Gigabyte GeForce GTX 670, 2GB DDR5 (256 Bit), HDMI, DVI, DP, BOX
[b]Wersja sterowników karty graficznej :[/b]
Nie wiem.
[b]Wersja Javy :[/b]
Java 7 update 17
[b]System operacyjny(np. Windows XP) :[/b]
Windows 7 home premium 64bitowy
[i][b]- - -[/b][/i]
[b]Zainstalowane mody:[/b]
brak
[b]Posiadane łącze internetowe:[/b]
nie wiem.
[b]Opis błędu:[/b]
Nie mogę się zalogować na swoje konto minecraft. Komputer jest nowy, wcześniej odpalał mi minecrafta dobrze. Miałem problemy z fps nawet na singlu ale dało się grać. W porównaniu z innymi grami to wszystkie działają mi bez problemu na full detalach, tylko z minecraftem mam proble od samego początku. Nie wiem co mam zrobić. Będę wam bardzo wdzięczny za pomoc.
*informacja dodatkowa, mój AV to ESET, próbowałem już tego:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
i niestety dalej can't connect to minecraft.net
Logów nie sprawdzałem, nie wiem jak to włączyć. Jeśli chodzi o PC to jestem kompletnym laikiem.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi