Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
FessFerenc

Siemacie, poszukuję kolegi... Hmm brzmi całkiem nerdowsko

Rekomendowane odpowiedzi

FessFerenc    0

Poszukuję chętnych graczy z oryginalnym MC do grania razem w Minecraft Survival Games (MCSG). Mam już na koncie parę wygranych jednak krew człowieka zalewa jak przegrywa bo musi się mierzyć z dwoma lub trzema przeciwnikami, którzy w dodatku mają komunikator głosowy i mogą się ze sobą porozumiewać.

Konkludując jeżeli ktoś ma z 15 lat albo więcej(wiem wymagam wiele) może spokojnie dodawać mnie na skype: cien90. Proszę jedynie by w prośbie o dane osobowe było podane "MCSG partner" czy coś w tym rodzaju. Jeżeli ktoś nagrywa serię z tego nie mam również nic przeciwko i chętnie wezmę udział.

Dalej nie jestem pewien czy w dobrym temacie piszę ale jakby nie było przedstawiłem się :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrFoodos    2

15? Prawie nikt kto ma 15 lat nie gra w mc. Daj 10 do dołącze :p

GG : No , Sir

Minecraft.pl : N... Znaczy  Yes , Sir

Orginalka? : Yes , Sir

Conccudent? :>

Chętnie kogoś ogram.. Znaczy się z kimś zagram :)

Edytowane przez MrFoodos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
FessFerenc    0

Niestety poszukuję kogoś bardziej dorosłego i liczę na łut szczęścia w tych poszukiwaniach. Sam mam 19 lat, także nie wypada mi grać z dzieckiem(nikogo nie chcę tutaj obrazić)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrFoodos    2

he  he , nie martw się , nie znajdziesz. Skoro do tej pory nikt nie chce , to nie będzie chciał , Byeee :p

Idę ponakręcać z ssziomem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171

Zdziwiłbyś się Foodos. Ludzi z lat 97-98 i starszych jest w MC całkiem sporo, tylko że dzieci i niedorozwojów jest niestety więcej :/

Ktoś chętny pewnie się niedługo znajdzie, więc bez obaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
FessFerenc    0

Jeżeli, ktoś ma znajomego, który gra właśnie w MCSG lub lubi MC za pvp właśnie to byłbym wdzięczny za przekazanie wiadomości, że takowej osoby szukam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KLIFord    120

Witam.

Rzadko zdarza mi się odpisywać na forum nie związanym z moim rodzinnym serwerem ale jakoś mnie tknęło [-:

Tak więc, zdziwilibyście się robaczki w jakim wieku ludzie grają w Minecraft'a, sam jestem pełnoletnim od 12 lat, a grałem z ludźmi starszymi ode mnie o ponad 10 kolejnych lat [-:

Zapraszam zatem autora postu niebawem na mcsv.pl który jest w trakcie modernizacji i przygotowania VI Edycji serwera.

PVP, miasto, system pieniężny i wiele innych ciekawostek dodatkowych mam nadzieje, że zadowoli [-:
Dodam kwitując, że jak to na SV bywa grają tu po części nie tylko dzieci ale i ludzie z roczników 8*

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
CristopherC    4
Siemka,
Jeżeliby nie sprawiało Tobie problemu że mam 12 lat i nie po mutacji chętnie bym pograł z kimś na sg.
Jestem ogarnięty, umiem się bić, znam wiele skrzynek na różnych mapach, i mam dużo wolnego czasu.

Pozdrawiam CristopherC Edytowane przez CristopherC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...