Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Wintalan

Witajcie... Ponownie....

Rekomendowane odpowiedzi

Wintalan    75
Cześć, Witajcie i Heloł.
Wiele razy wracałem już na to forum... To jest właśnie jeden z tych razy :) Pomyślałem, że jeszcze się w tym dziale z wami nie witałem, więc... Witajcie! Jestem Adam, w "internetach" a.k.a. Wintalan z Białegstoku.
Zajmuję się głównie prowadzeniem i tworzeniem profesjonalnych serwerów gier. Tak, przedewszystkim Minecraft.
Uczę się Javy i C#, oraz zaczynam z HTML i CSS, a w dalszej przyszłości planuję PHP i C++.
Jako hobby mam taniec. Jednak coś bardziej z pokroju nowoczesnych (h-h, break, house etc. Każdego po trochu się wepchnie :D).
Czego, a właściwie kogo najbardziej nie lubię? Hejterów oraz n00b'ów.
Minecraft jest grą która sama w sobie mnie zaczyna nudzić. Nie interesuje mnie już zwykłe granie. Jedyne przez co do niej zaglądam, to ćwiczenie nauki javy głównie na pisaniu pluginów do bukkita/modów do samej gry, oraz siedzenie nad plikami bukkia + rozwijanie serwerów w sieci z którą współpracuję. Dlaczego więc siedzę teraz na forum pie**yliardowej serwerowni minecraft w polsce? Po prostu często nie mam co robić i lubię sobie popisać na forum, czy pomóc różnym osobom z ich problemami z grą/serwerem i usłyszeć "dziękuję"... Wiem, może i trochę dziwne, no ale co zrobić. :3
W internecie staram się być ogarniętą osobą i nie trollować... Wszystko co w nim po sobie zostawiamy zostanie tam po końce jego istnienia...
Jak macie jakieś pytania, to walcie śmiało! :D
~Winusek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, Wintalan.

Ty grałeś na jakim serwerze naszej sieci? Już kilka osób, które dawno temu grały pozapominałem, w tym ciebie :P

Na polycraft widywałem, a inne serwery?

W przyszłości chcesz w tym samym kierunku rozwijać swoje zdolności (programowanie)?

Oho, jak z Białegostoku jesteś, słyszałeś, że dzisiaj zorzę polarną i kometę było widać z twojego miasta i Lublina?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wintalan    75
1. Hejo
2. Polycraft, Rolecraft, Stare dobre Uncrafted, Stare dobre MCSV, Mine-Metropoly... Ale dzisiaj już nic nie pozostało to tym wszystkim...
3. Raczej tak. Obecnie programista to jeden z lepiej płatnych zawodów, więc...
4. Nie wiem. Byłem zbyt zajęty czytaniem dokumentacji bukkita, więc nie zwracałem uwagi na okno ;_____________; Edytowane przez Wintalan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MrFoodos    2

Remember , Sieema ^^

masz piosenkę  przywitalną :p

You can't feel the heat until you hold your hand over the flame
You have to cross the line just to remember where it lays
You won't know your worth now son until you take a hit
And you won't find the beat until you lose yourself in it.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...