endrju23 0 Napisano 3 Sierpień 2011 Poszukuje pluginu na :samochodylatanie, nieśmiertelność,rangi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Lord Papajos 3 Napisano 3 Sierpień 2011 Witam, pluginy to:samochody-jeśli na budowanie ich to MoveCraftlatanie, nieśmiertelność- Polecam default commands fajny plugin z wieloma przydatnymi komendamirangi-Permissions, ale ciężko je skonfigurować.Pozdrawiam,PapajosJeśli pomogłem to daj plusa + . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 endrju23 0 Napisano 3 Sierpień 2011 Mam problem z MoveCraft nie wiem jakie IP na te samochody.Ps. Leci + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Lord Papajos 3 Napisano 3 Sierpień 2011 Dzięki . A jeśli chodzi o MoveCraft to zobacz sobie jakiś filmik poradnik czy coś.Pozdrawiam,Papajos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 endrju23 0 Napisano 3 Sierpień 2011 znalazłem takie cośZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. a chodziło mi o taki samochód jak tu jestZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. gdzieś w okolicy 0:27Za pomoc będzie + Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Lord Papajos 3 Napisano 4 Sierpień 2011 1.To jest mod, a nie plugin, więc nie będzie na servie.2. Link do tego moda: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. . Do niego jest potrzebny ModLoaderPozdrawiam,Papajos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 endrju23 0 Napisano 4 Sierpień 2011 Ale mi chodzi o to że chce plugin który działa na tej zasadzie co ten mod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 endrju23 0 Napisano 4 Sierpień 2011 Sorry że post pod postem ale chciałem tamten edytować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poszukuje pluginu na :
samochody
latanie, nieśmiertelność,
rangi.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi