Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Thausent

[Texture pack][64x64]Craft-Kingdoms-FABLE OF GLORY-

Rekomendowane odpowiedzi

Thausent    0

logo.PNG

-FABLE OF GLORY-

Witam wszystkich zainteresowanych!

Próbuję utworzyć średniowieczny-fantasy Texture Pack.

Chcę utworzyć cały pakiet własnoręcznie, to znaczy jego namalować, ale też próbuje stworzyć atmosferę realistyczna i korzystam z fragmentów fotek jako inspiracje oraz podkład.

Jak wam się podoba i może macie jakieś pomysły, to proszę piszcie. Spróbuje wtedy też wasze sugestie brać pod uwagę.  

64x64

fabelofgloryv64.jpg

32x32

fabelofgloryv32.jpg

16x16

fabelofgloryv16.jpg

Niestety nie jest ten pakiet tu dostępny. Proszę przeczytać cały temat. 

Zapraszam do testowania

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

88x31.png

Prawa autorskie >> 

Pomóż  mi, podaj dalej ten artykuł twoim przyjaciołom lub twojej minecraft community, lub z likuj go.

Edytowane przez Thausent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Miloszu, dokladnie. Nie wstawiamy tutaj linków zarabiających. Jest o tym notka w regulaminie.

2.5.16 Publikowania linków ,które służą do zarabiania (linki referencyjne, Ad.fly etc.)

Na razie tylko upomnienie.

Sam txt pack wydaje się niezły, ale aj jestem taki dziwak, że nie toleruję żadnego poza default i jego 2x dokładniejszą wersją - faithful, gdyż na innych nie potrafię grać - zastanawiam się "co to jest za przedmiot" :P. Txt packi to ew. na prezentacje budowli, nie do grania jak dla mnie, ale doceniam twój trud, bo widać że włożyłeś w to dużo czasu, stąd nie daję warna tylko upomnienie ;)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Thausent    0

Ah to dziękujecie, to nie będę tu publikował.  

Ciekawy pomysł, tylko radzę na przyszłość nie dawać linków z adf.ly

@milosz a dlaczego, wszystko z free ma być?,mam wydatki prąd, komp, i czas. To nie ukarzesz respektu, 5 sec czekania za tyle pracy.  ?????

Edytowane przez Thausent

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Thausent    0

Miloszu, dokladnie. Nie wstawiamy tutaj linków zarabiających. Jest o tym notka w regulaminie.

Na razie tylko upomnienie.

Sam txt pack wydaje się niezły, ale aj jestem taki dziwak, że nie toleruję żadnego poza default i jego 2x dokładniejszą wersją - faithful, gdyż na innych nie potrafię grać - zastanawiam się "co to jest za przedmiot" :p. Txt packi to ew. na prezentacje budowli, nie do grania jak dla mnie, ale doceniam twój trud, bo widać że włożyłeś w to dużo czasu, stąd nie daję warna tylko upomnienie ;)

Pozdrawiam

A dlaczego nie jest dozwolone własną prace wynagrodzić? Jak byście jeszcze oferowali host, jak inij ,to wtedy bym to zrozumiał. 

A ogólnie Minecraft stał się takie wielki bo ludzie pracują i mają coś z tego, jakby nie firmy jak ad.fly, google AdSense lub inni, internet był by jeszcze tylko forum dla naukowców.

Jest to smutne panowie, w takich czasach prowadzić taką politykę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Plip Games    23

Tekstur Pack wygląda na fajny ale nie chodzi mi minecraft 1.5 :/ GRRR!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Thausent    0

dziś nowy update dodane  aktualna versia: Craft-Kingdoms -Fable Of Glory- v.0.03a

Blocks

+ blockLapis
+ blockGold
+ obsidian
+ tree_side
+ tree_jungle
+ tree_spurce
+ tree_birch
+ tree_top
+ glass
+ thinglass_top
+ gravel

Items
+ doorWood

@up: Jest ale pod wersie 1.5 coś u ciebie nie pasuje proszę dodaj detale. Jeszcze nie było problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

A dlaczego nie jest dozwolone własną prace wynagrodzić? Jak byście jeszcze oferowali host, jak inij ,to wtedy bym to zrozumiał. 

A ogólnie Minecraft stał się takie wielki bo ludzie pracują i mają coś z tego, jakby nie firmy jak ad.fly, google AdSense lub inni, internet był by jeszcze tylko forum dla naukowców.

Jest to smutne panowie, w takich czasach prowadzić taką politykę.

Jeżeli chodzi o modyfikacje/txt packi własnej roboty i zaprezentowanie ich tutaj z "adflajem" to sam nie mam nic przeciwko temu i doceniam czyjąś pracę. Stąd nie zwarnowałem, tylko upomniałem gdyż widzę, że dużą wagę do tego przykładasz.

Jednakże jako "zielony" muszę także trzymać się regulaminu i takie linki usuwać, a według mnie szkoda, gdyż można by tym odświeżyć naszą stronę - chodzi mi między innymi o to:

Nie ma to jak HA student. Nic tylko zachęca tegorocznego maturzystę do pójścia na studia na podobny kierunek :S

Cóż... postaram się w wolnym czasie porozmawiać z kimś wyżej ode mnie rangą odnośnie zarabiających linków dla ich twórców.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Thausent    0

Jako człowiek kreatywny szuka się portale gdzie można prezentować swą pracę, no i sobie stworzyć nazwę lub i publikę. Jest korzyść po obydwóch stronach, bo user generuje dobry content i stara się za interesować.

o i 

Jest update,

wersja 32x oraz 16x dajcie znać jak się wam podoba!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kanzol    14

Fajny teksturepack. Akurat jestem w trakcie budowania średniowiecznego projektu. Ta teksturka mi się przyda. =D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...