Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
M4lutk1

Dług

Rekomendowane odpowiedzi

M4lutk1    4

Witam. Poprzez Kowala chciałem naprawić swoją drewnianą siekierę którą trzymałem w ręku, a była ona na drugiej pozycji. Jednak kowal naprawił mi moją kamienna siekierę która była na pozycji pierwszej i za tą naprawę zapłaciłem 48 denarów, a na swoim koncie miałem ich 16, co za tym idzie mam teraz dług 32 denarów i nie wiem jak zarobić aby się go pozbyć. Próbowałem sprzedawać wszystko co mam, ale żaden z graczy nie chciał nic ode mnie kupić. Nie mogę nawet popłynąć na wyspę aby wyrąbać drzewo i je sprzedać.

Proszę o pomoc w spłacie długu.

Dziękuje i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nehar    0

Postaramy się to naprawić, a co do wyspy to możesz popłynąć wpław do wioski przy ktorej jest publiczny las.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
M4lutk1    4

Pływałem do kilku wysp, jednak na wszystkich do których dopłynąłem była blokada i nie mogłem ani nic wykopać, ani zrąbać drzewa.

@edit:Wybaczcie za post pod postem, ale proszę o gwałtowną pomoc, gdyż nic nie mogę zrobić na serwerze, zwiedziłem już kilka, jak nie kilkanaście wysp i na żadnej nic nie mogę zrobić bo są pozakładane blokady.

Y4nuszek: edytuj posty. Następnym razem poleci ostrzeżenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
M4lutk1    4

Mój problem z długiem został już rozwiązany. Dzięki za pomoc Reveson i Awesomamorek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...