M4lutk1 4 Napisano 3 Sierpień 2011 Witam. Poprzez Kowala chciałem naprawić swoją drewnianą siekierę którą trzymałem w ręku, a była ona na drugiej pozycji. Jednak kowal naprawił mi moją kamienna siekierę która była na pozycji pierwszej i za tą naprawę zapłaciłem 48 denarów, a na swoim koncie miałem ich 16, co za tym idzie mam teraz dług 32 denarów i nie wiem jak zarobić aby się go pozbyć. Próbowałem sprzedawać wszystko co mam, ale żaden z graczy nie chciał nic ode mnie kupić. Nie mogę nawet popłynąć na wyspę aby wyrąbać drzewo i je sprzedać. Proszę o pomoc w spłacie długu.Dziękuje i pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nehar 0 Napisano 3 Sierpień 2011 Postaramy się to naprawić, a co do wyspy to możesz popłynąć wpław do wioski przy ktorej jest publiczny las. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4lutk1 4 Napisano 3 Sierpień 2011 Pływałem do kilku wysp, jednak na wszystkich do których dopłynąłem była blokada i nie mogłem ani nic wykopać, ani zrąbać drzewa.@edit:Wybaczcie za post pod postem, ale proszę o gwałtowną pomoc, gdyż nic nie mogę zrobić na serwerze, zwiedziłem już kilka, jak nie kilkanaście wysp i na żadnej nic nie mogę zrobić bo są pozakładane blokady.Y4nuszek: edytuj posty. Następnym razem poleci ostrzeżenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azzan 5 Napisano 3 Sierpień 2011 Też miałem taki bug z kilofem staciłem 51 D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4lutk1 4 Napisano 3 Sierpień 2011 Mój problem z długiem został już rozwiązany. Dzięki za pomoc Reveson i Awesomamorek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach