Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Polaczek13

Problem ze skinami

Rekomendowane odpowiedzi

Polaczek13    0

Mam problemy z jakimikolwiek skinami, a nawet ze Steave'm. Chodzi o błędy kolorystyczne np.: Steve ma jedno oko brązowe drugie niebieskie, a gdy wgram na przykład skin skkf'a to nie ma on oczu (biały kolor, zostaje tylko czarna kropka). Co robić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
patryk0700    7

A podczas normalnego grania na kompie też kolory Ci się zmieniają ???
Jeśli tak to karta graficzna nawala, jeśli nie to nie wiem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Polaczek13    0

Coś takiego

pokazt.jpg

[b]patryk0700,[/b]

Podczas innych gier wszystko ok

Edytowane przez Polaczek13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Pytanie za sto punktów - skina wgrywasz do pliku minecraft.jar czy poprzez stronę minecraft.net? Masz konto premium (nick?), czy próbujesz na piracie wgrać skrina?

Jak do jara to może przez to problemy masz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ewelina_70   
Gość Ewelina_70
Dziwne... Jak ja wgrywałam przez jar'a to nie miałam takich błędów - nie miałam wtedy premium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Polaczek13    0

Pytanie za sto punktów - skina wgrywasz do pliku minecraft.jar czy poprzez stronę minecraft.net? Masz konto premium (nick?), czy próbujesz na piracie wgrać skrina?

Jak do jara to może przez to problemy masz...

Próbuję na różne sposoby, mam premium. Próbowałem przez : minecraft.net, przez .jar, przez MineCracka (tu działało, ale strony już nie ma), oraz przez MineShaftera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Kozaczekk
      Witam mam problem na serwerze . Jeśli się bije z graczem który ma na mieczu Zaklety Ogien to i się pale nie daje mi to obrażenia ... ( Nie mam zadnych mikstur ) . Co zrobić ? Czy to jest przez jakiś plugin ?
    • Przez HejterskiPL
      Witajcie! Z tej strony HejterskiPL!
      W tym temacie przedstawię Wam moją paczkę modyfikacji.
      Nazywa się ona HejterPack i urozmaici Waszą rozgrywkę!

Opis paczki:
      Jest to paczka stworzona dla osób które nie szukają w Minecrafcie RPG, ani żadnej nowej gry.
      Zawiera ona modyfikacje które mają na celu urozmaicić i usprawnić grę.
      Jedak mimo tego co napisałem nie jest to suchy modpack -
      wręcz przeciwnie, natrafimy tu bowiem na nowe zwierzęta,
      a w nocy także na potężne potwory. Jeśli chcemy,
      możemy się w każdej chwili pobawić magią lub wybrać się do Twilight Forest.
      Podobają Ci się niesamowite Twilightowe drzewa, ale nie chce Ci się ich ścinać?
      Dzięki Tree Capitator nie musisz :)
      Pragniesz także walczyć za pomocą nowych, potężnych broni ? Niema sprawy - paczka na to pozwala.
      Rozbicie obozowiska to też nie problem. Masz za mało miejsca w ekwipunku?
      Dzięki plecakom zwiększysz swój inwentarz o wiele miejsc.
      Możesz także ładnie umeblować dom za pomocą Mebli i szafek.
      Crafting w paczce także jest łatwiejszy. Tak samo jest z enchantem.
      Drewniana skrzynia to za mało ? Tutaj są także ogromne diamentowe.
      Ziemia wydaje bardzo bogate plony oraz dużo kwiatów (dzięki Pam's mamy ponad 90 nowych roślin).
      Inne niż wszędzie mikstury, a także zioła ? Oczywiście.
      A najlepsze jest to że potwory po śmierci rozczłonowują się :D

Lista Modyfikacji:
      Optifine - Więcej FPS
      Minecraft Coder Pack - Wymagany
      Minecraft Forge - Wymagany
      Forge Mod Loader - Wymagany
      Code Chicken Core - Wymagany
      bspkrsCore - Wymagany
      GuiAPI - Wymagany
      Custom Spawner - Wymagany
      Not Enough Items - Pokazuje receptury craftingu
      Tree Capitator - Zetnij pień a reszta sama spadnie :)
      Dynamic Lights - Trzymana i rzucana pochodnia też świeci
      Asgard Shield - Dodaje Tarcze
      Damage Indicators - Pokazuje ile potwór ma zdrowia i ile mu zadajemy
      Rei's Minimap - Minimapa w grze
      Status Effect HUD - Pokazuje ile czasu będzie trwał efekt (np. z mikstury)
      Camping Mod - Obozowiska, namioty
      Animal Bikes - Możliwość jeżdżenia na zwierzętach
      Backpack - Plecaki
      Bibliocraft - Szafki, stojaki na zbroje itp.
      Colorful Armor - Możliwość pomalowania zbroi innej niż skórzana
      Custom NPC's - Stwórz sobie sługusów
      Easy Crafting - Możliwość craftowania bez znania receptur
      Enchanting Plus - Możliwość enchantu na to co wybierzemy
      Iron Chest - Skrzynie inne (i większe) niż drewniane
      More Stackables - Możliwość stackowania przedmiotów których domyślnie się nie da (np. drzwi)
      Natura - Nowe drzewa, rośliny
      Pam's spawn - więcej gliny, melonów i grzybów w okolicy spawnu
      Pam's Harvest - Rośliny, owoce
      Pam's Weeeeee! Flowers - Kwiaty
      Potions & More! - Nowe mikstury i zioła
      Smart Moving - Czołganie się, wspinaczka itp.
      Smart Render - Lepszy rendering
      TF2 Teleporter - Teleportery jak w grze Team Fortess 2
      Twilight Forest - Nowy wymiar
      Update Checker- Sprawdza aktualizacje niektórych modów
      MatMOS - Lepsze dźwięki
      Mob Dismemberment - Rozpadanie się potworów po śmierci.
      Death Chest - Jeśli umrzemy a mamy skrzynkę w ekwipunku to tam wędrują nasze itemy
      Grimoire of Gaia - Masa nowych potworów
      Weapon Mod - Nowe bronie
      Emoticons - Pozwala wstawiać emotikony na chat

Download:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      "  
    • Przez SilverStar
      Witam.

Dziś zaprezentuję wam moją mapkę typu Escape
      Jest w niej ok.10 pokoji z parkourem. Zabawa gwarantowana+dobra nagroda na końcu
      Trudność mapki ok. 7/10

Download: [code]http://speedy.sh/MDb5K/Parkour-p.rar[/code]

Zapraszam do oceny mapki
      http://www.youtube.com/silverstar1211
    • Przez Ebazarnik
      Po długiej i nie przewidzianej przerwie, wróciłam na forum. Ten wpis został napisany pół miesiąca temu, jednakże musiałam dokonać pewnych modyfikacji tekstu. Już nie zwlekając ani chwili dłużej, wyjasnię kilka drobnych spraw ; W tym wpisie napisałam bardzo szczegółowo jak przejść początek epizodu, pomimo tego że wszystkiego można się łatwo domyśleć Druga sprawa: zbliża się początek roku szkolnego, więc będę pisać albo w soboty albo w piątki, publikować będę w następny dzień. Trzecia sprawa : zapraszam do czytania : The Walking Dead jest grą podzieloną na epizody, tworzoną przez Telltale games, dostępną na PS3, XBOX 360, i PC/MAC. Dotychczas zostały wydane pierwsze trzy epizody : A New Day, Starved For Help i Long Road Ahead. Jest z gatunku Horror, nie posiada oficjalnego spolszczenia i nie stroni od brutalności =P Na całe szczęście nie jest to kolejna gra skupiająca się tylko na zombie. Jest takim Heavy Rain'em na wszystkie platformy. Można spokojnie powiedzieć że jest interaktywnym filmem. Sam decydujesz co masz w danych momentach powiedzieć, zrobić itd., czasem zdarzają się ograniczenia czasowe. W pewnych momentach w epizodach, trzeba zadecydować kogo uratować, po czyjej stronie stać i komu dać jedzenie. Pod koniec epizodu dostajemy tabelkę z globalnymi wynikami tzn. Porównuje ile osób, które skończyły grę, wybrało daną opcję. Dajmy na przykład ocaliło osobę Abc 48% graczy, a osobę Efg 52% =P UWAGA ! SPOILERY ! NIE CZYTAJ JEŚLI NIE CHCESZ POZNAĆ FRAGMENTÓW FABUŁY ! Głównym bohaterem gry jest Lee Everett - skazany za zamordowanie senatora i swojej żony, na dożywocie. Grę zaczynamy w momencie wiezienia do więzienia przez oficera, równocześnie przechodząc ,,samouczek,,. Sielanka ustaje gdy nagle na drodze pojawia się jakiś tajemnicza istota i chcąc ją ominąć spadają z drogi. Po jakimś czasie Lee odzyskuje przytomność w aucie jednocześnie zauważając że kierowca zniknął. Trzeba kopnąć szybę i z niej wyjść. Jak już się wydostaniemy zobaczymy ciało kierowcy, pistolet i nabój. Bohater musi wydostać się z kajdanek więc podchodzi do oficera i zabiera kluczyki, teraz trzeba otworzyć kajdanki. Po chwili upada klucz, oczywiste jest że trzeba go podnieść.( you don't say ? ) Po rozkuciu z kajdanek oficer lekko się porusza a po chwili nas zaatakuje . Trzeba odskoczyć do tyłu, chwycić broń i nabój ( jeżeli zombie się do ciebie zbliży, kopnij go w twarz ). Postać spróbuje naładować broń, niestety nabój wypadnie mu z rąk, więc szybko go podnieś i strzel mu w głowę.Wstrząśnięty całą sytułacją Lee, zauważa tajemniczą postać po czym zaczynają się pojawiać inne zombie, zaczyna uciekać. Aby uciec wdrapuje się przez płot do czyjegoś ogrodu. Przed ( powolną, ale jednak ) hordą ratuje go odgłos strzał. Wejdź do domu w poszukiwaniu pomocy,okaże się że domowników nie ma. Przed odebraniem wiadomości z telefonu, przeszukaj szafki w kuchni. Sekretarka w telefonie informuje nas że mamy trzy wiadomości z których wynika że w domu została niania z dziewczynką imieniem Clementine, a rodzice małej są w Savannah - prawdobodobnie martwi. Z Walkie-Talkie które znajdziemy w jednej z szafek z kuchni, odzywa się owa dziewczynka. Pytamy się podstawowych rzeczy ( ile ma lat, gdzie jest, czy jest bezpieczna itd. ), po chwili konwersacji zaatakuje nas jej zombifikowana niańka. Po raz pierwszy ( lub drugi ; to zależy czy na początku zombie był na tyle blisko by nas zabić ) zdarza się sekwencja QTE, kopiemy ją i odsuwamy się od niej, dopóki dziewczynka nie przyjdzie nam z pomocą ; bierzemy od niej młotek i walimy w głowę truposza. A o reszcie rzeczy która się wydarzyła, musicie już zagrać lub obejrzeć LP z gry. Fragment rozgrywki : [media]http://www.youtube.com/watch?v=Hx9POcM0m5Q[/media]
      Gra jest niesamowita, każdemu ją polecam. Fabuła nie jest powiązana z serialem i komiksem, ale gościnnie występują niektóre postacie ( np.: Glenn lub Lily C. ), co jest dużym plusem Muzyka czaruje, fabuła ciekawa, grafika śliczna ( szczerze, to mój ulubiony typ =3 ), bardzo dobra grywalność, klimat wciąga... czego chcieć więcej ? No, może troszkę mniej brutalności i byłoby dla mnie cacy.... choć wszyscy dobrze wiemy że to nie możliwe .Według mnie jest to bardzo doby kandytat na grę roku, (a przynajmniej najlepszą grę rozprowadzaną cyfrowo ) Nie mogę się doczekać kolejnych epizodów, mimo iż drugi zostawił jeden bardzo nie przyjemny obrazek w mojej psychice ( Nienawidzę st. Johnów ) Mój ulubiony utwór z_pierwszego_epizodu:[media]http://www.youtube.com/watch?v=sOFHKSc5YFQ[/media]
      Dzięki za przeczytanie ! Proszę o pisanie jeśli coś by było nie tak i poprawianie w pewnych kwestiach. Co myślicie na temat gry ? Którą postać najbardziej lubicie ? piszcie w komentarzach. W następnym wpisie opiszę grę : the Calling ( Exlusive dla Wii ) Dzięki za przeczytanie, zachęcam też do przeczytania popszedniego wpisu o grze indie Lone Survivor. Do zobaczyska
    • Przez kubex
      Sieeeeemaaaaanoooooo!
      Jestem Kuba.
      Jestem młodszy.
      Jestem posiadaczem i hosterem serwera minecraft.
      Kocham pykać w minecraft i siedzieć na [url="http://forum.minecraft.pl"]forum.minecraft.pl[/url]!
      Dzięki, myślę że to wystarczy.
      Enjoy!
      kubex/masterkubala
  • Dodaj nową pozycję...