Nuk0r 43 Napisano 16 Marzec 2013 Witajcie. Oto zapowiedziane głosowanie. Wybaczcie że robię to dopiero teraz, ale byłem dość bardzo zabiegany, i miałem zagracony umysł. Zatem, głosujmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 16 Marzec 2013 Kurczę, nie mogłem się zdecydować w pierwszych dwóch kategoriach :D Ale jednak postanowiłem, że matejss. Ahh ten jego "grin pis" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 16 Marzec 2013 Ja miałem mały problem z najlepszym tekstem, ale niech będzie best text ever. Czemu w ulubiony zbanowany nie ma Zampy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BlackDragon01 8 Napisano 16 Marzec 2013 @Miloszu Bo Zampa dostał bana niedawno, tzn. 3 dni temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 16 Marzec 2013 Już mówiłem... to Wy, pisząc swoje propozycje, mówiliście mi kto ma się tu znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 17 Marzec 2013 A gdzie są dziewczyny/kobiety? :c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 17 Marzec 2013 Nie było głosów, to kobiet nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 17 Marzec 2013 oświeci mnie w ktoś w sprawie tego apelu zeulona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelina_70 Napisano 17 Marzec 2013 To w takim razie nie mam na kogo głosować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach