GremlinPL 0 Napisano 3 Sierpień 2011 Słuchajcie, mam pewien problem. A inaczej rzecz biorąc, chcę zrobić screena swojej postaci z przodu, zna ktoś jakiegoś moda, albo camhack'a na to? Potrzebne mi jest to do podania, wielkie dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 3 Sierpień 2011 Spróbuj F5. Włącza kamerę TPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GremlinPL 0 Napisano 3 Sierpień 2011 mi chodzi o screena z przodu, wiesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 3 Sierpień 2011 A to nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GremlinPL 0 Napisano 3 Sierpień 2011 Pomocy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zychus 1 Napisano 3 Sierpień 2011 Klikasz E i robisz screenshota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach