Limon2g 0 Napisano 3 Sierpień 2011 Wczoraj ok 21:30 kupiłem chleb ,miałem 19 denarow tyle ze gdy go kupiłem to zamiast wziąć mi 3 denary zabro 13 i mam tylko 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xxXXmilitoXXxx 11 Napisano 3 Sierpień 2011 HAHAHA co to znaczy "WŹĄĆ" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4lutk1 4 Napisano 3 Sierpień 2011 milito97, co Ty tak każdego krytykujesz? Jesteś jakiś uprzedzony do innych? Mogę się założyć, że Ty też kiedyś nie byłeś umber pro w ortografii i popełniałeś błędy jak każdy inny. Btw. Jeśli tak czepiasz się każdego, to i ja się Ciebie czepne. Otóż, Twoja sygnaturka (sic!) jest po prostu nie stosowna względem forum. Nie jesteśmy na jakimś anty forum gdzie można obrażać ludzi, a na forum poświęconym pewnej grze, także z łaski swojej usuń swoje "znaczki", bo sygnaturką tego nazwać nie można, bo obraża to mnie i zapewne kilku innych użytkowników owego forum. PS. milito97, dawno za te swoje "znaczki" powinieneś dostać bana na dożywocie + wykastrowanie Cię.Wybaczcie za ten offtop, ale odkąd milito jest tutaj na forum każdego krytykuje, lub wyśmiewa się z nas. Uważa się za jakiegoś Guru Minecrafta, a ja koksów na forum nie znoszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach